ICT informatiecentrum introduceert ICTwhitepapers.nl
13-12-2013 12:25:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3237 | Tags:

Het ICT informatiecentrum heeft een nieuwe kennisbank geïntroduceerd. Op ICTwhitepapers.nl vinden bezoekers whitepapers, cases en andere kennisdocumenten rond bedrijfssoftware en actuele ICT thema's. Het gebruik van de whitepapers is altijd gratis en vaak ook zonder registratie (anoniem) mogelijk. ICTwhitepapers.nl

 

Inspiratie voor verbetering van bedrijfsprocessen
Doel van de website is om eind- en meebeslissers in ICT projecten te informeren en inspireren over de (nieuwe) mogelijkheden die ICT biedt om bedrijfsprocessen te verbeteren. In de eerste week publiceerden 20 ICT specialisten tezamen al meer dan 25 whitepapers over uiteenlopende onderwerpen. De komende maanden is publicatie van whitepapers nog gratis, daarna geldt er een vergoeding. Gebruik van de whitepapers is altijd gratis.

 

ICT informatiecentrum
Het ICT informatiecentrum produceert en publiceert boeken, informatiepakketten, gidsen, whitepapers, checklist en andere online en offline media. Doel van deze kennis en informatie is om beslissers te helpen bij het nemen van betere besluiten over nieuwe ICT investeringen en ICT vraagstukken. Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en sinds 2001 de meest geraadpleegde kennisbron bij de selectie van ERP, CRM, BI, CMS, DMS, WMS, TMS en andere zakelijke software.

 

www.ictinformatiecentrum.nl

www.ictwhitepapers.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie