Initiative Nederland behoudt A.S. Watson account en breidt uit in België met de winst van ICI PARIS XL
21-10-2013 08:02:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3361 | Tags:

Initiative is er trots op om te kunnen bevestigen dat de relatie met A.S. Watson gecontinueerd wordt, na de winst van de recente mediapitch. A.S. Watson is de grootste health & beauty retailer ter wereld en is in Nederland een top 3 adverteerder (Nielsen, april 2013).

 

Initiative blijft in Nederland werken voor de merken Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. In België wordt de relatie met Kruidvat gecontinueerd en zal per 1 januari 2014 de samenwerking starten met ICI PARIS XL, na de winst van dit account.

 

Petra de Vreede, marketing manager A.S. Watson Health & Beauty Benelux, over de keuze voor Initiative: “Initiative heeft in het afgelopen jaar met hun strategische aanpak, goede pricing en inkoopvolume een belangrijke bijdrage geleverd aan ons marketingbeleid. Iedere dag weer willen wij consumenten blijven verrassen met veel voordeel en bijzondere acties. Een goede media-inzet is hierbij van groot belang”.

 

Léonie Koning, Managing Director Initiative: “We zijn erg trots om voor deze sterke retailer-merken te mogen blijven werken en blij dat we ons partnership kunnen voortzetten! Om zo samen met het A.S. Watson Benelux team de ambitieuze groeidoelstellingen in de komende jaren verder te gaan realiseren.”

 

Over A.S. Watson

Kruidvat maakt in de Benelux samen met Trekpleister en Prijsmepper deel uit van A.S. Watson Health en Beauty Benelux. De A.S. Watson Group (ASW) behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hongkong. Met meer dan 10.000 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health & beauty retailer.

 

www.benelux.aswatson.com

www.initiative.nl