Interactive Brokers biedt haar klanten handel op TOM
24-03-2014 12:37:56 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2912 | Tags:

Interactive Brokers heeft besloten handel op TOM aan hun brokerage klanten te bieden vanaf 24 maart. Klanten zullen in staat zijn om direct in derivaten te handelen op TOM. Met de aansluiting van Interactive Brokers, wordt meer dan 50% van de Nederlandse retail handelsstroom uitgevoerd via TOM.

 

Willem Meijer, CEO van TOM (The Order Machine): "De beslissing van Interactive Brokers om onze markt aan te bieden aan hun cliënten is een belangrijke bevestiging van ons succes. Na onze start 1,5 jaar geleden heeft TOM een zeer liquide derivatenmarkt gecreëerd met aanzienlijke volumes en krappe spreads. Door het aansluiten van gerenommeerde retail brokers als Interactive Brokers, zal de kwaliteit van de markt nog verder groeien gecombineerd met een toename van ons marktaandeel dat in Nederland momenteel rond de 30% beweegt."

 

Over TOM (The Order Machine)

TOM MTF is een beurs in Nederland voor aandelen en opties en streeft naar een optimale marktwerking tussen beurzen. Om klanten te kunnen garanderen dat zij altijd de beste prijs voor een order krijgen, heeft TOM een zoekmachine ontwikkeld (TOM Smart Execution) die, sneller dan met het blote oog waarneembaar is, de prijzen tussen beurzen vergelijkt. Vervolgens voert de zoekmachine de order uit op de beurs waar de meest gunstige prijs van het moment gevonden is. Inmiddels heeft TOM een aanzienlijke positie verworven in de aandelen- en optiehandel. De aandeelhouders van TOM zijn: ABN AMRO Bank, BinckBank, IMC, Nasdaq OMX en Optiver. 

 

www.tomgroup.eu