Jeroen Latijnhouwers gaat nieuw MAX programma presenteren: Hallo Nederland
04-08-2014 07:04:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4006 | Tags:

Vanaf 1 oktober 2014 gaat Jeroen Latijnhouwers het dagelijkse nieuwsprogramma Hallo Nederland presenteren. Latijnhouwers brengt iedere dag actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. Wie de presentatrice wordt van Hallo Nederland is nog niet bekend.


Jeroen Latijnhouwers: “Ik kan alleen maar zeggen dat ik ongelofelijk veel zin heb om bij MAX te gaan werken. Naast het dagelijkse nieuwsprogramma Hallo Nederland kan ik in de toekomst ook andere programma’s gaan maken bij MAX, op zowel TV en radio, een oude liefde van me. Dat maakt me een heel blij man!”


Hallo Nederland wordt een vast onderdeel van het middagmagazine Tijd voor MAX. Presentatoren Siebrand Niessen en Martine van Os schakelen dagelijks over naar de studio van Hallo Nederland voor het nieuws uit heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Scheveningen tot Enschede. Voor de invulling van het programma wordt nauw samengewerkt met de regionale omroepen.


Jan Slagter (directeur MAX): ,,Met Hallo Nederland gaat een langgekoesterde wens van mij in vervulling. En ik ben natuurlijk heel trots dat een ervaren persoon als Jeroen Latijnhouwers het MAX team komt versterken.’’ Frans Klein (directeur TV NPO): “We willen meer vernieuwen bij de publieke omroep. Hallo Nederland is het soort nieuwsprogramma dat we nog niet hebben, waarin op publieke wijze een draai wordt gegeven aan het nieuws uit de regio. Dichtbij de belevingswereld van mensen.”


Omroep MAX
Hallo Nederland (vanaf 1 oktober)
Maandag tot en met vrijdag
17.35 uur Nederland 2


www.omroepmax.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie