Kalyan lanceert affiliate platform Q-Affiliate
13-03-2014 12:32:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3276 | Tags:

Het internet heeft voor een hele hoop nieuwe bedrijven gezorgd, maar ook voor een hele hoop nieuwe technologie. Dankzij die technologie blijft het internet zorgen voor nieuwe banen en een verrijking in de economische sector. Steeds meer mensen starten hun eigen website en steeds meer mensen zien het nut van online geld verdienen. Online geld verdienen wordt een belangrijke bijverdienste voor vele en om als webmaster te beschikken over de nodige adverteerders, zonder dat deze eindeloos contact op hoeft te nemen met potentiële adverteerders, kan de webmaster gebruikmaken van affiliate marketing.

 

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is nog altijd een sterk groeiende en populaire wijze van geld verdienen op internet. Er zijn diverse websites waar u als webmaster terecht kunt om u aan te melden op campagnes die aansluiten bij uw website om zo op basis van gegenereerde kliks, leads en sales geld te verdienen met uw website. Een nieuwkomer op de affiliate market is Q-Affiliate, een dienst van Kalyan.nl.

 

Niet alleen webmasters kunnen terecht op Q-Affiliate, ook adverteerders maken dankbaar gebruik van de aangemelde webmasters. Zij genieten dan van publiciteit gegenereerd door websites gerelateerd aan hun diensten of producten. Een mooie wisselwerking van vraag en aanbod.

 

Waarom Q-Affiliate?

Q-Affiliate biedt een aantal voordelen die geen enkel ander platform biedt. Voor zowel webmasters als adverteerders natuurlijk erg gunstig.

 

Hieronder sommen we een aantal voordelen op voor webmasters:

* Er wordt snel uitbetaald;

* Uitbetalen kan via PayPal en bankoverschrijving vanaf 15 euro;

* 5% extra inkomsten bij meer dan 500 euro per maand.

Voor adverteerders zijn er ook noemenswaardige voordelen:

* Er zijn geen opstart- en abonnementskosten;

* Overzichterlijk betalen en geen administratieve rompslomp;

* 100% No Cure No Pay, geen opbrengsten is geen kosten.

 

Wanneer u graag wat extra geld bij wilt verdienen met uw website dan weet u waar u kunt beginnen. Q-Affiliate biedt tal van interessante campagnes aan, waar u ongetwijfeld mee uit de voeten kunt.

 

www.q-affiliate.nl

www.kalyan.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!