Keplar Agency genomineerd voor Webby Award met The Academy for Electronic Music
22-04-2014 11:29:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3779 | Tags:

 

Keplar Agency is genomineerd voor een Webby Award met het project The Academy for Electronic Music. Het is de eerste keer dat het jonge Amsterdamse bureau - opgericht in 2012 - is genomineerd voor de prestigieuze internetprijs. Keplar ontwikkelde de website in opdracht van Google+, Armada Music en Point Blank. The Academy for Electronic Music is ‘s werelds eerste social media gedreven, online muziekschool, die aspirant producers en DJ’s de kans geeft om hun beste tracks te delen en feedback te ontvangen van collega’s, experts en favoriete DJ’s en producers. Keplar creëerde de webportal en alle benodigde communicatie en promotie, waaronder geanimeerde video’s.

 

De Webby Awards worden uitgereikt in 65+ categorieën. Keplar Agency is genomineerd in de categorie Arts & Culture. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: een vakjuryprijs en een publieksprijs. Het publiek kan nog tot en met aanstaande donderdag stemmen voor de Webby People’s Voice Award.

 

Stormachtige groei

Sinds de oprichting in 2012 heeft Keplar een stormachtige groei doorgemaakt. “We zijn in twee jaar tijd gegroeid van 4 naar 16 medewerkers en werken voor de grootste merken ter wereld. Deze nominatie voor de ‘Oscar van het web’ is een geweldige erkenning voor het hele team en motiveert ons om de lat nog hoger te leggen. Uiteraard gaan we nu voor de winst. Ik wil iedereen dan ook oproepen om op ons te stemmen voor de Webby People’s Voice Award!”, aldus Ruurd Kooistra, Head of Business & Strategy Affairs bij Keplar Agency.

 

Over Keplar Agency

Keplar Agency is een in Amsterdam gevestigd strategisch digitaal productiehuis opgericht in 2012. Met een groot team van toegewijde professionals creëert Keplar digitale mediaproducten voor reclamebureaus, creative agencies, MKB en Serious Startups. Keplar Agency is specialist in de ontwikkeling van strategie, concept, ontwerp en technologie voor innovatieve (social) web, app en commerce producten.

 

www.keplar.nl

 

 

Banner