Lancering magazine FIT: voor mannen die in shape willen blijven of raken
12-06-2014 16:13:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4247 | Tags:

In navolging van de vrouwentitel Healthy You, lanceert F&L Publishing Group deze week de nieuwe titel FIT, hét magazine voor mannen die in shape willen blijven of raken. FIT is 132 pagina’s dik en kost €5,95.

 

FIT

Gezond en bewust leven speelt een steeds grotere rol, ook bij mannen. Het magazine FIT is de persoonlijke coach die helpt om dit te realiseren. Met iedere editie een breed scala aan oefeningen, tips en adviezen van experts komen persoonlijke doelen meer binnen handbereik. FIT is gebaseerd op de succesvolle Engelse titel Men’s fitness.

 

Van work-outs tot brain food

De eerste editie van FIT bevat extra veel oefeningen voor een six-pack en een compleet trainingsschema waarmee je jezelf klaarstoomt om dezelfde spiermassa te ontwikkelen als het model op de cover. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwste inzichten rondom de do’s en don’ts van vetverbranding. Elke editie van FIT bevat artikelen over levensstijl, gezondheid en voeding. Wat is bijvoorbeeld de beste brandstof voor je brein om ook op je werk optimaal te presteren? En wat kun je doen om je stresslevel te verlagen?

 

Funfactor

Hoofdredacteur Arjan Kropman: "Wat voor iedereen –bankhangers en bankdrukkers- belangrijk is, is de funfactor van sport. FIT gaat juist over het plezier van het bewegen en gezond leven. FIT is er om in shape te blijven of raken. En FIT is er voor het plezier.”

 

FIT ligt vanaf deze week (10 juni) in de winkels en is daarnaast verkrijgbaar via www.fit-magazine.nl.

 

F&L Publishing

F&L Publishing Group BV is een van de grotere uitgeverijen in Nederland en heeft een divers portfolio. De uitgeverij is gevestigd in Nijmegen en geeft tal van publieke magazines uit, zoals foodies, Gezond eten, c't, Auto Review, iCreate en Android Magazine.

Een overzicht van alle titels van F&L Publishing Group is te vinden op www.fnl.nl

 

 

www.fit-magazine.nl

www.fnl.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie