Limebizz lanceert ’s werelds eerste webshop met Layar Creator add-on’s
07-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3310 | Tags:

Met het concept Functionality as a Service biedt Limebizz, vanaf heden, de mogelijkheid om geavanceerde functionaliteiten eenvoudig toe te voegen aan de Layar campagne. Zonder over de noodzakelijke technische kennis te beschikken is het mogelijk de add-on’s te gebruiken, waarbij de look & feel definieerbaar zijn.  Layar maakt daarbij bijvoorbeeld gebruik van spelletjes (customized), social media messages, informatie verzameling of informatie op basis van de huidige locatie van de gebruiker.

 

“Veel gebruikers van de Layar Creator willen graag buiten de standaard buttons om een beleving creëren voor hun gebruikers. De noodzakelijke technische kennis is vaak een belemmering. Met de komst van deze webshop bieden wij de mogelijkheid dat men zonder enige technische kennis toch een speciale beleving toe kan voegen” volgens Rens Eijgermans CTO Limebizz Layar Concepts.

 

Ook trainingen op het gebied van Augmented Reality en Layar zijn af te nemen via de webshop. Dit kan zowel in groepsverband als door middel van persoonlijke begeleiding. Een uitermate geschikte manier om kennis op het gebied van AR techniek uit te breiden en/of deze op de juiste wijze toe te passen.

 

www.limebizz.com