LinkedIn verbetert Company Page met twee internationale features
06-05-2014 16:09:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3331 | Tags:

Vandaag introduceert LinkedIn twee nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die internationaal opereren en een sterke lokale presence hebben: Language Preference Targeting  en Personalized Page Feed.  Deze twee nieuwe oplossingen zijn gecrëeerd voor company- en showcase pages en helpen internationaal opererende marketeers om een regionaal relevante dialoog te faciliteren.

 

Hoe werkt Language Preference Targeting?

Door het inzetten van Language Preference Targeting kunnen merken met internationaal publiek hun company updates afstemmen op de voorkeurstaal die door gebruikers ingesteld is. Bijvoorbeeld: Een in de VS gevestid bedrijf dat Portugees sprekende professionals in Brazilië wil bereiken kunnen nu updates delen met followers die hebben aangegeven dat Portugees de taal van hun voorkeur is.

 

 

Hoe werkt Personalized Page Feed?

Wanneer LinkedIn leden een Company Page bezoeken zullen zij alleen de updates te zien krijgen die voor hen bedoeld zijn. Wanneer een bedrijf een update stuurt naar leden in Frankrijk en een andere update naar leden in Brazilië, dan zullen beide groepen alleen de content zien die bedoeld is voor hun regio. Dit geldt ook voor andere targeting filters zoals bedrijfssgrootte, industrie, functie, senioriteit, geografie en nu dus ook taalvoorkeur.

 

 

Over LinkedIn
Sinds 2003 brengt LinkedIn professionals wereldwijd met elkaar in verbinding om ze te helpen productiever en succesvoller te zijn. Met ruim 300 miljoen leden wereldwijd, inclusief leidinggevenden van elk Fortune 500-bedrijf, is LinkedIn ’s werelds grootste online professionele netwerk. Het bedrijf heeft een gediversifieerd bedrijfsmodel en kent inkomstenstromen van recruitmentoplossingen, de verkoop van advertenties en inschrijvingen van leden. Het LinkedIn hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View Californië en er zijn kantoren over de hele wereld.

 

www.linkedin.com

 

 

Banner