Mama Apps lanceert iPhone en Android smartphone App
25-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4057 | Tags:

De Mama Apps smartphone App is vanaf nu beschikbaar in de App Store! Na de succesvolle lancering van de iPad App op de Negenmaandenbeurs 2013, meten en weten mama's (to be) nu ook op hun iPhone, Android smartphone en Android tablet 24/7 alles rondom zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby's en kinderen. Mama Apps is met meer dan 35 apps in 1 de meest complete app voor mama's (to be) in Nederland. Uniek is de beschikbaarheid op smartphone én tablet, in combinatie met de website. Eerste (uit)stapjes, leuke uitspraken, lengte & gewicht, oogkleur, buikfotoboek met timelapse animatie en meer kan men bovendien vanaf een glossy MamaBlog via Facebook en Twitter met vrienden delen.

 

Onmisbare Mama Apps in 1

Sanne: "De voedingskalender is voor mij ideaal, helemaal nu ik borstvoeding met flesvoeding combineer. De Cyclus App gaf me duidelijkheid over mijn eisprong en vruchtbare dagen bij het zwanger worden. Fijn dat er nu ook een iPhone App is. Dat maakt het nóg makkelijker gegevens bij te houden. Ik vul na elk bezoek aan het consultatiebureau lengte, gewicht en hoofdomtrek van Isa in. Deze gegevens worden in haar groeicurve verwerkt. En ik plaats wekelijks een gezichtsfoto waardoor ik nu al een mooie timelapse van haar gezicht heb. Zo leuk hoe je haar ziet veranderen. Als er een broertje of zusje komt, ga ik dat ook met buikfoto's doen. Verder kun je in de app zoeken op categorie, heel overzichtelijk. En het magazine biedt volop tips en informatie. De vele apps in 1 maken je leven als (aanstaande) mama een stuk makkelijker.

 

Zwanger worden

De Cyclus App is een uitkomst voor vrouwen die graag zwanger willen worden. Hiermee kunnen ze hun temperatuur en andere cyclusgegevens in een persoonlijke cyclusgrafiek bijhouden, hun eisprong en vruchtbare dagen berekenen, ovulatie- en zwangerschapstestresultaten verwerken en nog veel meer.

 

      

 

Zwangerschap en Baby

Ben je zwanger, dan berekent de zwangerschapscalculator de vermoedelijke bevallingsdatum. Op basis van deze uitgerekende datum kan men gebruikmaken van de diverse Zwangerschap apps. De Baby apps bieden kersverse moeders extra steun tijdens een bijzondere, maar ook enorm hectische periode. Met de Borstvoeding App vergeten moeders bijvoorbeeld niet meer met welke borst ze het laatst hebben gevoed en kunnen ze ook bijhouden hoe lang. En er is nog veel meer.

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Download Mama Apps gratis op je iPhone, iPad, Android tablet of Android smartphone of meld je aan via de website www.mamaapps.nl

 

Facts & figures
Mama Apps telt al meer dan 25.000 leden en groeit met 2200 nieuwe aanmeldingen per maand gestaag door. De Mama Apps smartphone App heeft sinds de softlaunch in januari 2014 meer dan 1.250.000 pageviews gegenereerd. 

 

www.mamaapps.nl
 
 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam