Marjolein Verkerk PR Manager Bol.com
20-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4034 | Tags:

Bol.com heeft Marjolein Verkerk (29) aangesteld als nieuwe PR Manager. Verkerk is sinds 1 maart in deze functie verantwoordelijk voor de PR van bol.com in zowel Nederland als België.

 

Verkerk is afkomstig van het farmaceutische bedrijf Meda Pharma waar ze bijna drie jaar werkzaam was als Communicatie & PR Manager. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het strategisch en operationeel communicatie- en PR-beleid. Daarvoor werkte Verkerk als adviseur bij 2twintig public relations voor opdrachtgevers uit verschillende branches. Ze studeerde HBO Communicatie en volgde daarna de master Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

“Bol.com spreekt mij aan door haar jonge, dynamische en ambitieuze karakter. Ik vind het een mooie uitdaging om deel uit de maken van een organisatie waarbij groei en innovatie belangrijke pijlers zijn. Als je kijkt naar het aantal speciaalzaken - met een assortiment van inmiddels ruim 7 miljoen artikelen - dat bol.com de afgelopen jaren heeft geopend, is het duidelijk dat we ons blijven ontwikkelen. Bol.com is allang niet meer een winkel waar je alleen terecht kunt voor boeken en cd’s. Ik draag graag mijn steentje bij om bol.com als winkel van ons allemaal verder op de kaart te zetten in Nederland en België,” aldus Verkerk.

 

Over bol.com

Bol.com is al sinds de opening in 1999 één van de populairste winkels van Nederland. Dankzij een breed assortiment, uitstekende service en winkelgemak kan bol.com rekenen op het vertrouwen van ruim 4 miljoen klanten in Nederland en België. Met een assortiment van zo’n 7 miljoen artikelen vinden al deze klanten steeds weer wat zij zoeken. Dat klanten de winkel waarderen blijkt wel uit de vele prijzen die bol.com gewonnen heeft, waaronder talrijke Thuiswinkel Awards.

 

Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in bomvolle speciaalzaken met boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen, muziek, dvd’s, Blu-ray’s, games, laptops, software, pc-accessoires, elektronica, mobiele telefonie, huishoudelijke artikelen, speelgoed, babyartikelen, koken & tafelen, mooi & gezond, alles voor huisdieren, tuin & klussen, woonartikelen en een fotoservice. Bol.com is onderdeel van Ahold.

 

www.bol.com