MarketingTribune en Marketing Associatie Nederland sluiten samenwerkingsovereenkomst
18-10-2013 12:06:56 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3155 | Tags:

 

Twee toonaangevende merken op het gebied van marketing en opleidingen gaan samenwerken. Met ingang van oktober krijgen alle master studenten marketing in Nederland die zijn aangesloten bij de vijf Marketing Associaties de mogelijkheid om gratis 22 keer per jaar het magazine MarketingTribune te ontvangen. Het gaat om de master studenten marketing aan de universiteiten van Amsterdam, Groningen, Tilburg, Rotterdam en Maastricht.

 

Met deze samenwerking worden studenten voorzien van relevante vakinformatie, cases en praktijkontwikkelingen op het gebied van marketing.

 

Marketing Associatie Nederland is in 1992 opgericht met het doel om studenten in Nederland meer inzicht en kennis te bieden in de wereld van marketing en om de brug te slaan tussen de marketingtheorie en de praktijk. De associatie heeft bijna 1.500 leden.

 

MarketingTribune is de leidende marketing vaktitel in Nederland. Naast het magazine organiseert MarketingTribune tal van gespecialiseerde congressen en award-avonden. Vorige maand is er een volledig nieuwe site gelanceerd, waarin de kerngebieden nadrukkelijker aan bod komen op acht gespecialiseerde platforms: B2B, Content, Design, Food & Retail, Media, Online, Sponsoring en Zorg.

 

Over BBP Media
BBP Media is een onafhankelijk B2B mediabedrijf, dat al meer dan 10 jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer  MarketingTribune, Twinkle en Telecommerce.

.

www.bbpmedia.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie