Mediaklapper marktleider in automated direct sales
26-06-2014 07:29:13 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3744 | Tags:

Twee jaar geleden ging Mediaklapper officieel van start. Deze unieke online mediawinkel biedt een compleet aanbod aan advertentieruimte in dagbladen, tijdschriften, huis-aan-huisbladen en op radio, abri’s en billboards. Inmiddels maken dagelijks meer dan honderd adverteerders gebruik van de diensten van Mediaklapper en is het aanbod gegroeid naar meer dan 2000 titels.


 
Op mediaklapper.nl kan iedereen zelf 24 uur per dag advertentieruimte uitzoeken, vergelijken en direct bestellen. Mediaklapper richt zich op MKB-ondernemers en reclamebureaus, die ingewikkelde tariefkaarten, een moeilijk bestelproces of inschakeling van een traditioneel mediabureau willen vermijden.


 
De formule van Mediaklapper is even eenvoudig als transparant: iedere adverteerder betaalt dezelfde prijs voor hetzelfde product en dit kan nu gemakkelijk online. “Toen we twee jaar geleden live gingen was het nog een sprong in het diepe”, aldus Dave Vorstenbosch, directeur bij KlapperCompany. “Maar na twee jaar zien we dat steeds meer exploitanten en adverteerders de snelheid en transparantie die we bieden weten te vinden en weten te waarderen.”


 
Nu is er keus uit meer dan 250.000 producten, verspreid over 6 mediatypen en meer dan 2000 titels. “Toch waren deze eerste twee jaar pas de eerste fase”, zegt Vorstenbosch. “De komende tijd zullen we in samenwerking met de belangrijkste mediaexploitanten de functionaliteit verder perfectioneren. Niet alleen wordt het aantal en soort mediatitels steeds verder uitgebreid, ook komen er nieuwe, handige features bij die het gebruiksgemak verhogen. We willen voor alle adverteerders aantrekkelijk blijven en daarom luisteren wij goed naar hen.”


 
Naast Mediaklapper zijn er inmiddels meer online boekingsplatformen beschikbaar, hetgeen onderstreept dat automated direct sales aanslaat, zowel bij adverteerder als exploitant. Vorstenbosch: “De transparantie die we bieden zorgt ervoor dat adverteerders nooit teveel betalen en exploitanten nooit te weinig ontvangen.”
 

www.mediaklapper.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie