MGA Entertainment kiest voor Linden & Barbosa
18-02-2014 12:11:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4167 | Tags:

MGA Entertainment, speelgoedproducent van award-winnende merken als Little Tikes, Lalaloopsy, Moxie Girlz en Zapf Creation, heeft haar PR- activiteiten bij Marketing PR-bureau Linden & Barbosa ondergebracht. De focus voor Linden & Barbosa ligt op het vergroten van de naamsbekendheid van MGA Entertainment en haar producten. Het bedrijf ontwikkelt de PR-aanpak en verzorgt de media- en influencersbenadering.

 

“MGA Entertainment staat voor speelgoed én entertainment. Bijvoorbeeld de TV-serie van Lalaloopsy: dit jaar gestart in Amerika en Engeland en op dit moment een van de best scorende TV-series voor meisjes 4-6 jaar. We verwachten de Lalaloopsy TV-serie in 2014 ook in de Benelux op een van de kinderzenders te krijgen.

 

In Linden & Barbosa hebben wij een strategische en creatieve partner gevonden die met ruime ervaring en expertise, in zowel de lifestyle als consumentenbranche, ons zal ondersteunen bij het vergroten van de naamsbekendheid in de media”, aldus Bianca Wouters, Marketing Manager MGA Entertainment.

 

Over MGA Entertainment.

MGA Entertainment, een consumenten entertainment bedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in Nuys, California, produceert innovatieve producten en producten onder licentie inclusief speelgoed, spellen, poppen, consumenten electronica, interieurdecoratie, stationery, en sport artikelen. De MGA familie heeft verschillende award-winnende merken zoals Little Tikes, Lalaloopsy, Bratz, Bratzillaz, Novi Stars, Moxie Girlz, and Zapf Creation.

 

www.lindenbarbosa.nl   

www.mgae.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam