Mindjet introduceert MindManager 14 voor Windows
12-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3413 | Tags:

Mindjet, producent van zakelijke social collaboration-software, introduceert MindManager 14 voor Windows. Met nieuwe functies voor verhoogde productiviteit, helpt MindManager 14 professionals hun projecten op tijd en binnen de budgetten af te ronden. De software maakt het mogelijk op flexibele en intuïtieve wijze visueel te brainstormen, informatie te organiseren, strategieën te ontwikkelen en resultaten te presenteren.

 

Verbeterde individuele productiviteit en planningsfuncties

Mindmanager 14 voor Windows bouwt voort op Mindjet’s mapping-mogelijkheden en bevat verbeterde individuele productiviteit- en planningsfuncties, zodat individuen en teams samen meer kunnen bereiken. Door informatie in een visuele context weer te geven en te presenteren zijn teams in staat op hetzelfde moment hun creativiteit te vergroten en hun communicatie te verbeteren. De nieuwe mogelijkheden van MindManager 14 zorgen ervoor dat bedrijven betere beslissingen kunnen nemen, te innoveren en te groeien, doordat ze een goed overzicht hebben van de onderliggende structuren van complexe problemen of projecten.

 

Belangrijkste nieuwe functies

Uitgebreide business planning en budgetteringsmogelijkheden; rechtstreeks invoegen van formules voor het analyseren van kosten, voordelen en risico’s en andere numerieke data voor eenvoudige en efficiënte budgettering, event planning en kosten-batenanalyse.

Dynamisch dashboard; visuele weergave voor besluitvorming en ‘wat-als’-analyse stelt gebruikers in staat automatisch kleurcodes toe te voegen en belangrijke onderwerpen op basis van vooraf gestelde criteria te markeren. Zo krijgen gebruikers beter inzicht in de kansen en risico’s.

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid; alle informatie overzichtelijk en in één oogopslag zichtbaar via map index, nieuwe drag-and-drop-structuur om gemakkelijk bestanden, afbeeldingen en bijlagen te verplaatsen.

 

“Veel bedrijven hebben de productiviteit van hun werknemers en innovatie hoog op de agenda staan. Vaak worstelen ze met het vinden van betere manieren voor het nemen van beslissingen en het efficiënter laten werken van hun werknemers”, zegt Mindjet Chief Marketing Officer Jascha Kaykas – Wolff. “MindManager 14 geeft individuen en teams een visueel whiteboard om duidelijk inzicht te krijgen in de impact van nieuwe ideeën en initiatieven. Daarnaast kunnen ze projecten van begin tot eind beheren en sturen op succes. Ons doel met MindManager 14 is simpel; het stimuleren van creativiteit binnen organisaties, verbeteren van projectplanning, prestaties en innovaties.”

 

MindManager 14 is per direct beschikbaar. Ga voor meer informatie naar de Mindjet website of Mindjet blog.

 

Over Mindjet
Mindjet helpt mensen ideeën te genereren en slimmer te werken door middel van software die ondersteunt bij het brainstormen, organiseren van plannen en beheer van projecten - altijd en overal. Onze interactieve werkomgeving maakt gebruik van een visueel kader om teams op tijd, doelgericht en bij de les te houden. 83 van de Fortune 100-bedrijven maken gebruik van Mindjet.

 

http://mindjetconnect.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie