Mobile World Congress: Innovation & Design Award voor Plantronics
06-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3055 | Tags:

Plantronics is voor zijn nieuwe Voyager Edge headset bekroond met de Innovation & Design Award. De headset werd 23 februari 2014 geïntroduceerd en is een compacte en stijlvolle bluetooth headset die goede prestaties biedt.

 

Dertien innovaties die qua technologie vernieuwend zijn, worden erkend met een Envisioneering Innovation & Design Award. Kandidaten in 26 categorieën werden door een jury beoordeeld voor innovatie, design en stijl.

 

“Het is een grote eer dat onze nieuwste bluetooth headset wordt erkend op zo’n gerenommeerd event. Plantronics ontwikkelt al tientallen jaren draagbare technologie en met de Voyager Edge zetten we onze toewijding voort om ons productaanbod uit te breiden, ook op het gebied van draagbare technologieën – waar we potentieel zien”, zegt Darrin Caddes, vice president Corporate Design bij Plantronics. De Voyager Edge is een perfect voorbeeld van hoe elegant en discreet headsets kunnen zijn terwijl ze de eindgebruiker een waardevolle ervaring bieden.”

 

Met een slank, modern ontwerp en de befaamde audiotechnologie van Plantronics biedt de Voyager Edge duidelijke communicatie in elke omgeving dankzij noise- en wind-cancellation technologie. Een elegant oplaadetui zorgt voor extra spreektijd onderweg. Dankzij intuïtieve functies, zoals spraakcommando’s en smart sensoren kunnen gebruikers gesprekken handsfree beantwoorden door de headset op het oor te plaatsen of via spraakbesturing. Daarnaast spreekt de Voyager Edge de naam van de beller uit.

 

Over Plantronics

Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met innovaties in audiotechnologie en creëren oplossingen die heldere gesprekken en ruisonderdrukking combineren met ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, alarmnummers en consumenten over de hele wereld. Van unified communications tot Bluetooth headsets, de Plantronics-producten vereenvoudigen communicatie.

 

www.plantronics.com

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!