Nederland en Brazilië verenigd in Bavaria HolánDress
15-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6955 | Tags:

 

Bavaria presenteert vandaag in samenwerking met de Braziliaanse topontwerper Pedro Lourenço en model en actrice Luisa Moraes een nieuw oranje jurkje: de Bavaria HolánDress. De Brabantse brouwer komt dit keer met een stijlvol oranje jurkje dat in een handomdraai om te toveren is tot een uitbundig Braziliaans feestmodel.

 

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “We hebben natuurlijk een mooie traditie neergezet met het Bavaria-jurkje en daarbij zoeken we altijd naar een verrassende combinatie. Nederland en Brazilië hebben nogal wat tegenstellingen als het om feesten en om mode gaat. We hebben met een knipoog naar beide culturen gekeken en daar is de HolánDress het mooie eindresultaat van. Het lijkt ons mooi om de nuchtere Nederlander dit jaar wat losser te maken. Voor de doorgewinterde Oranjefan is er de stijlvolle oranje versie en voor degene die graag mee wil gaan in de wat uitbundigere Braziliaanse sferen is er de uitdagende gebloemde versie.” De ontwerper en het model vormen volgens Swinkels een perfecte match met Bavaria: “We werken graag samen met ontwerpers die hun eigen weg durven gaan en niet bang zijn voor de gevestigde orde in de modewereld. Pedro Lourenço is pas 23 jaar maar heeft nu wereldwijd al naam gemaakt met zijn vernieuwende  en gedurfde creaties. Hij is samen met de talentvolle actrice Luisa Moraes, het gezicht van de HolánDress, dan ook een perfecte match met het eigenzinnige merk Bavaria.“

 

Door middel van een ritssluiting aan de achterzijde is het mogelijk om, wanneer je het jurkje al aan hebt, te wisselen van design en model. De Bavaria HolánDress is vanaf 19 mei verkrijgbaar in de supermarkt in combinatie met zes blikken Bavaria pils of Bavaria 0.0%. Bij de tankstations en AH to go wordt de HolánDress aangeboden samen met drie flesjes Bavaria 0.0% in een totaal nieuwe verpakkingsvorm: een bedrukte aluminium fles. De consumentenadviesprijs voor beide verpakkingen is EUR 12,99. Vanaf vandaag gaat er een gelimiteerde oplage in de voorverkoop via de webshop van Bavaria: www.bavaria.com/HolanDress

 

Het gerenommeerde lifestyle platform www.lindanieuws.nl zal de HolánDress uitgebreid laten uitproberen. Enthousiaste vrouwen kunnen zich vanaf vandaag via www.lindanieuws.nl aanmelden om de veelzijdigheid van de HolánDress samen met vriendinnen geheel in feestelijke Braziliaanse stijl te ervaren.

 

Over Bavaria
Bavaria heeft als onafhankelijke familiebrouwerij een unieke positie op de internationale biermarkt. Al zeven generaties lang wordt het bedrijf geleid door de familie Swinkels. Doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces nog in eigen beheer. Bavaria is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit kenmerkt de belangrijkste filosofie van Bavaria: een constante hoge kwaliteit van haar bieren. Van de 6 miljoen hectoliter bier die de in Brabant gewortelde organisatie jaarlijks produceert, is 65% bestemd voor de buitenlandse markt. Inmiddels genieten meer dan 120 landen van Bavaria bier.

 

www.bavaria.com

 

 

Banner