Nederlandse sketchshow Ik ook van Jou vanaf dit najaar dagelijks op SBS6
15-07-2013 16:11:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4147 | Tags:

Vier generaties… Vier relaties… Ontelbaar veel man/vrouw situaties.
Dat is waar het om draait in Ik ook van Jou, een nieuwe dagelijkse Nederlandse sketchshow die vanaf dit najaar op de nieuwe vooravond van SBS6 te zien is. Ik ook van Jou neemt de kijker mee de huiskamers in van vier verschillende generaties. Hoe verhouden man/vrouw relaties zich anno 2013 tot elkaar?

 

Vier stellen in verschillende fases van hun leven. Jong, verliefd en samenwonend, pas verhuisd met een baby, kind net de deur uit of juist gepensioneerd en continue samen. Allemaal situaties waarin de kijker zich zal herkennen of zich over zal verbazen. Ik ook van Jou is gebaseerd op het Franse Scènes de Ménages dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de kijkcijferhit van de Franse zender M6. De eerste aflevering van Ik ook van Jou is op 26 augustus 2013 om 19.30 uur te zien bij SBS6.

 

De cast in vier generaties
De cast van Ik ook van Jou bestaat uit acht vaste acteurs en actrices. Variërend van nieuwe talenten tot gevestigde namen uit het vak.

 

Lynn & Winston
Isis Cabolet en Tarikh Janssen geven gestalte aan het jonge stel Lynn en Winston, dat sinds kort samenwoont in een flatgebouw. Ze moeten in deze prille fase nog wennen aan elkaar en elkaars gewoontes.

 

Sanne & Wouter
Net verhuisd met hun dochter Eva van 6 maanden. Marieke Westenenk en Leo Alkemade spelen dit jonge stel. Met hun werk in de stad, schulden en een jonge dochter, proberen ze hun nieuwe leven te organiseren.

 

Marja & Frank
Ruim 20 jaar getrouwd; ze hebben een volwassen zoon. Marja en Frank, gespeeld door Ellen Pieters en Han Oldigs, moeten weer leren samen te leven nu zoonlief het huis uit is.

 

Ria & Lex

Het koppel met de meeste levenservaring wordt gespeeld door Lieneke Le Roux en Maarten Wansink. Ria en Lex hebben het mopperen en het maken van sarcastische opmerkingen tot kunst verheven. Toch kunnen ze niet zonder elkaar.

 

Ik ook van Jou vanaf 26 augustus Iedere werkdag van 19.30 - 20.00 uur bij SBS6

 

Ik ook van Jou wordt geproduceerd door Talpa Fictie


www.sbs6.nl/ikookvanjou

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis