Net5: The Color Run Utrecht uitverkocht
12-07-2013 11:12:22 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4850 | Tags:

 

De derde officiële editie van The Color Run die plaatsvindt in Utrecht, is uitverkocht. Op 4 augustus transformeert Net5, in samenwerking met Plan Nederland, recreatiegebied Het Lint tot een vrolijke en kleurrijke locatie voor The Happiest 5k on the Planet. Tijdens deze vijf kilometer lange fun run worden de deelnemers in kleurpoeders ondergedompeld. Van de 10.000 beschikbare tickets voor de editie in Utrecht zijn vandaag de laatste verkocht. Met zoveel enthousiaste runners belooft het een kleurrijke dag te worden.

 

The Color Run is een internationaal fenomeen dat dit jaar voor het eerst door Net5 naar Nederland is gehaald. Na de succesvolle edities in Amsterdam en Zwolle, landt het evenement op 4 augustus in Utrecht. De fun run brengt hardlopen en entertainment samen. Veel muziek, vrolijke mensen en na vijf kilometer een kleurrijk feestje.

 

De enthousiaste hardlopers kunnen door hun deelname tevens kleur brengen in het leven van meiden in Nepal door de samenwerking met Plan Nederland. Dit kan door de run van ambassadrice Giovanca te sponsoren, of door zelf een sponsorloop te initiëren en familieleden, vrienden, collega’s en kennissen aan te sporen geld te doneren. Sinds 2007 voert Plan wereldwijd de campagne Because I am a Girl om de positie van meisjes in ontwikkelingslanden te verbeteren. Via diverse initiatieven tijdens en rondom het evenement wordt geld opgehaald voor Plan-projecten in Nepal.

 

De derde editie van The Color Run vindt plaats op zondag 4 augustus in recreatiegebied Het Lint in Utrecht.

 

http://thecolorrun.co.nl

www.net5.nl/thecolorrun

www.sbs6.nl  

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis