NGA Human Resources introduceert Payroll Exchange
21-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3201 | Tags:

NGA Human Resources introduceert Payroll Exchange, een oplossing die payroll wereldwijd minder complex maakt. De oplossing zorgt voor een naadloze verbinding tussen cloud-gebaseerde HR Management Systemen (HRMS), zoals Workday en SuccessFactors, en NGA's netwerk van payroll-oplossingen in 145 landen.

 

Payroll Exchange, onderdeel van NGA's Global Payroll-aanbod, vormt een antwoord op de complexiteit van het verbinden van meerdere payroll-oplossingen, het gebrek aan standaardisatie in Human Capital Management (HCM)-omgevingen, de kloof tussen de lokalisatie van payroll-oplossingen en compliance-vereisten, en de snelheid van nieuwe software-releases in de cloud.
Payroll Exchange is een integratielaag die diensten met elkaar verbindt, speciaal ontworpen om de volgende voordelen te bieden:

 

  • De verbinding tussen het HRMS van een organisatie en de lokale payroll-systemen in 145 landen wordt gestroomlijnd, terwijl de compliance gehandhaafd blijft. Payroll Exchange synchroniseert data-modellen van verschillende platformen, bekrachtigt compliance-vereisten en vertaalt complexe integraties in betekenisvolle en begrijpelijke bedrijfstransacties.
  • De oplossing zorgt dat de organisatie voldoet aan lokale payroll-eisen door algemene data-modellen te verrijken met lokale, wettelijk verplichte datavelden. 
  • Het systeem blijft gegarandeerd presteren tijdens nieuwe releases en upgrades via een gecertificeerde integratie met cloud-gebaseerde HCM-oplossingen zoals Workday en SuccessFactors. 
  • De oplossing maakt uitgebreide, wereldwijde payroll-rapportages en -analyses mogelijk, door de opslag van payroll-data centraal te stellen.
  • Het systeem realiseert gestandaardiseerde integratie met andere payroll-gerelateerde oplossingen zoals tijds- en aanwezigheidsregistratie, arbeidsvoorwaarden-administratie en belastingoplossingen. 
  • Dankzij de oplossing kunnen HR-medewerkers vroeg in het payroll-proces grip krijgen op data- en integratiekloven, zodat ze op de juiste manier actie kunnen ondernemen en kunnen inspelen op eventuele fouten.


Dankzij Payroll Exchange kunnen klanten van NGA gecertificeerde payroll-oplossingen toevoegen zodra het nodig is, zonder technische beperkingen en veranderingen in hun HRMS-omgeving. Ze hoeven daarbij niet langer verschillende payroll-interfaces te beheren. Payroll Exchange biedt bovendien een integratieoplossing voor complexe organisaties met meerdere HRMS-oplossingen of voor organisaties waarbij corporate ontwikkelingen, zoals fusies, overnames en afsplitsingen, vragen om snelle aanpassingen in de payroll-oplossingen.

 

Payroll Exchange is een geïntegreerd onderdeel van NGA's Global Payroll-aanbod, dat end-to-end payroll outsourcing-diensten levert in 145 landen. De Payroll Exchange-oplossing biedt klanten van Workday, SuccessFactors, SAP, euHReka (HRMS), Oracle en PeopleSoft beheerde of uitgebreide payroll outsourcing-diensten via NGA's wereldwijde netwerk van dienstencenters, met dienstverlening in 25 talen.
"NGA's vermogen om wereldwijd in 145 landen innovatieve, end-to-end payroll-diensten, waaronder Payroll Exchange, te bieden, is ongeëvenaard", zegt Anita Lettink, VP Northern Europe bij NGA Human Resources. "We blijven de branche aanmoedigen om open HR-standaarden zoals HR-XML te omarmen en we worden door onze klanten dan ook erkend als vooraanstaande, wereldwijde payroll outsourcing-partner voor multinationals."

 

Over NGA Human Resources

NGA Human Resources is wereldwijd marktleider in het optimaliseren van HR-processen om zo effectievere en efficiëntere HR-diensten aan werknemers te bieden. Wij helpen onze klanten om betere werkgevers te worden door HR-processen, zoals personeelsadministratie en salarisverwerking, te stroomlijnen. Op die manier kunnen onze klanten kosten besparen, de loopbaan van werknemers beter beheren en hun globale organisatie ondersteunen. NGA onderscheidt zich dankzij een combinatie van diepgaande internationale expertise in HR, het gebruik van geavanceerde technologie, en een uitgebreid en flexibel dienstenaanbod.


NGA is opgericht in 1969 en heeft ruim 44 jaar ervaring in IT. NGA wordt wereldwijd erkend als toonaangevend HR-dienstverlener, beschikt over kantoren in 35 landen, op vijf continenten en ondersteunt klanten in meer dan 100 landen.

 

 

www.ngahr.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie