Nivea lanceert Zonkracht Alert
18-04-2018 22:04:18 | Door: Max Vlugt | hits: 4317 | Tags:

Een dag naar het strand, het park of lekker luieren in de tuin. Wanneer de zon schijnt, speelt ons leven zich massaal buitenshuis af. Terwijl we genieten van het mooie weer vergeten we echter vaak onze huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen.
Het blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders zich niet insmeert wanneer ze tijd doorbrengen in de zon. Nivea Sun lanceert daarom de Nivea Zonkracht Alert via WhatsApp en het bijbehorende nieuwe Nivea Sun insmeerlied met als titel Elke Mooie Dag. 

Zodra de zon doorbreekt, krijgt zowel jong als oud een vrolijk gevoel en gaat iedereen het liefst de hele dag op pad. Om onbezorgd van het zonnetje te genieten en huidschade te voorkomen is het essentieel om de huid goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen. Het blijkt dat het gebruik van zonbescherming op zonnige dagen nog niet voor iedereen een gewoonte is. Om je hieraan te herinneren komt Nivea S undaarom met de Zonkracht Alert, waar iedereen zich gratis via WhatsApp voor kan inschrijven.

Op dagen met een zonkracht UV-index van 5 of hoger krijg je ’s ochtends vroeg via WhatsApp een bericht ter herinnering om je in te smeren. Handig, want zo weet je dat je op dagen met sterke zonkracht zeker niet vergeet te smeren. Om de Zonkracht Alerts te ontvangen voeg je simpelweg 06-57622911 toe aan je contactpersonen en stuur je een WhatsApp-berichtje met Nivea Aan.

De kinderhuid is veel dunner en gevoeliger dan de huid van volwassenen. Het is daarom extra belangrijk dat kinderen goed worden ingesmeerd wanneer de zon schijnt. Kinderen ervaren insmeren niet altijd als een pretje. Nivea Sun introduceert daarom het insmeerlied met de titel Elke Mooie Dag voor ouders en kinderen. Het insmeerlied maakt kinderen op speelse wijze bekend met het belang van insmeren en bevat een leuke en handige insmeerroutine. Deze is gemakkelijk aan te leren middels de bijbehorende videoclip. Zo leren kinderen niet alleen wanneer en waarom ze moeten insmeren, maar wordt het insmeren ook nog eens een leuke activiteit. 

www.nivea.nl/insmeerlied

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie