Olaf Croon volgt Loïke Stelwagen op als nieuwe directeur BVA
18-08-2014 16:10:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5195 | Tags:

BVA bond van adverteerders heeft Olaf Croon (48) benoemd als nieuwe directeur. Hij treedt per 1 september in dienst. Croon was 5 jaar als directeur werkzaam bij Cebuco, het marketingplatform van NDP Nieuwsmedia. Croon volgt interim directeur Loïke Stelwagen op.

 

BVA voorzitter Frenkel Denie: “Het BVA bestuur is verheugd dat Olaf BVA komt versterken. De focus ligt de komende tijd op het bieden van toepasbare waarde voor de leden: belangenbehartiging waar de leden in de dagelijkse praktijk direct iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan praktische handvatten voor het omgaan met privacy regelgeving, problematiek waar adverteerders steeds vaker tegenaan lopen.”

 

BVA is al jaren actief partner in de verschillende mediabereiksonderzoeken (JICs: samenwerkingen tussen media-exploitanten, mediabureaus en adverteerders), op basis waarvan onder andere de waarde van mediaruimte wordt bepaald. “Croon is vanuit Cebuco betrokken geweest bij deze JICs en brengt een schat aan ervaring mee”, aldus Denie.

 

BVA bond van adverteerders bestaat 95 jaar en is dé vertegenwoordiger van adverteerders in Nederland en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. De leden van BVA vertegenwoordigen samen ruim 3 miljard euro aan media-uitgaven per jaar.

www.bva.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie