Ook Europese beleggingsfondsen bij Today's Brokers
04-04-2014 11:43:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3218 | Tags:

Na eerder ook alternatieve beurs TOM te hebben toegevoegd aan de Smart-orderrouter van Today's Brokers, waardoor onze klanten altijd van de beste prijs en liquiditeit verzekerd zullen zijn, heeft Today's Brokers nu ook beleggingsfondsen toegevoegd.

 

"De brokerstrijd gaat al lange tijd niet alleen meer om de tarifering en daarom is het productaanbod bij Today's Brokers nu nog verder uitgebreid" aldus Cees Smit, Algemeen Directeur van Today's. Sinds 3 april 2014 is het ook mogelijk te handelen in beleggingsfondsen die genoteerd staan op Euronext en andere Europese beurzen. Een belangrijk deel van deze beleggingsfondsen is per direct beschikbaar en de overige fondsen worden gefaseerd toegevoegd. Met deze toevoeging wordt het productenpalet wederom verder uitgebreid, waardoor Today's Brokers haar positie binnen de brokermarkt verstevigt.

 

Enkele maanden geleden werd een groot gedeelte van de Europese obligaties toegevoegd, alsmede CFD's op alle belangrijke aandelen."Ik zou nu echt geen enkele reden meer weten waarom klanten niet naar ons zouden over stappen", aldus Cees Smit.

 

De transactiekosten voor de beleggingsfondsen bij Today's Brokers zijn 0,09 procent over het aankoopbedrag, met een minimum van slechts Euro 6,00. "Hiermee zijn we één van de goedkopere aanbieders van beleggingsfondsen en completeren we het aanbod in ons platform" aldus Cees Smit.

 

Eerder waren we lange tijd erg gefocused op het aanbod in Trackers, maar na het afschaffen van de Kick Back op beleggingsfondsen zijn vele beleggingsfondsen meer dan ooit weer een goede aanvulling in de portefeuilles. Today's staat voor eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. 

 

www.todaysbeheer.nl