Party brand elrow en Eventbrite maken partnership bekend
20-06-2018 14:05:00 | Door: | hits: 3727 | Tags:

Eventbrite, wereldwijd de grootste aanbieder van ticketing- en event technologie, en het in Barcelona gevestigde elrowFamily hebben een meerjarige ticketing partnership getekend. Binnen deze overeenkomst is Eventbrite verantwoordelijk voor de handeling van de tickets van meer dan 100 shows en festivals die vallen onder het merk elrow. De evenementen van elrow trekken jaarlijks meer dan 2,4 miljoen bezoekers wereldwijd.

Elrow werd opgericht in 2010 en veroverde met hun experimentele concepten en series van feesten de hele wereld. Hiermee sleepte het merk meerdere awards in de wacht. De op het circus geïnspireerde concepten gaan gepaard met uitgebreide producties, interactieve optredens, opzichtige figuren, fantasierijke decors en de beste elektronische muziek van de wereld.

Aan de feesten op de vaste elrow-locaties in Barcelona, Dubai, Madrid, New York en Ibiza (Amnesia) heeft elrow recent nieuwe hoogtepunten toegevoegd. Zo maakten ze hun debuut in Shanghai, organiseerden ze een festival op het Queen Elizabeth Olympic Park in London en werd de eerste show in Las Vegas aangekondigd voor oktober dit jaar.

Vicenç Marti, President van elrowFamily: “Met de vele projecten die de komende jaren over de hele wereld gepland staan, is het een goed moment om met een wereldwijde partner als Eventbrite in zee te gaan. We delen een internationale visie en aanpak met Eventbrite en hebben ook dezelfde vrije geest. Bovendien zijn ze erg innovatief. De integraties met Facebook en Instagram zijn hier goede voorbeelden van. Deze zijn cruciaal om ons op een nieuwe, waardevolle manier te kunnen verbinden met onze fans.”

Paul Everett, Head of Music bij Eventbrite UK: “elrow is zonder twijfel een van de indrukwekkendste onafhankelijke promotors van clubavonden en festivals. Ze zijn een van de besten in hun vak, innoveren continu en creëren uitzonderlijke events met een unieke combinatie van feest, muziek, kunst en visuals. Mensen zijn steeds meer op zoek naar grotere ervaringen met meer betekenis. De Arnau-familie herdefinieert de festival- en feestcultuur. Met hen samenwerken stond al een tijdje bovenaan ons wensenlijstje.”

Het eerste gezamenlijke event van elrow en Eventbrite is de achtste verjaardag van elrow op 15 juli. Het event zal plaatsvinden in Viladecans, de thuisbasis van elrow.

www.eventbrite.nl   
www.countercontent.nl  
www.elrowFamily.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie