Prepaid bellen met mobiel voip app slaat aan in Nederland
23-09-2013 14:19:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3161 | Tags:

Steeds meer mensen ontdekken dat Prepaid bellen met een app voordeliger is met belkosten dan via een simkaart. Daar waar telecomproviders netwerkkosten doorbelasten aan de eindgebruikers, brengt een mobiel voip-provider deze kosten juist in mindering.

 

Een ander voordeel is dat men met een voip-provider geen tweede simkaart en dus ook geen tweede telefoon nodig heeft om bijvoorbeeld mee naar het buitenland te bellen. Men belt immers vanuit een app en derhalve heeft men genoeg aan één telefoon. Bovendien is bellen vanuit het buitenland even duur. Bellen naar een mobiel nummer in Duitsland kost gemiddeld genomen ongeveer 6 cent per minuut, daar waar andere providers ongeveer 0,39 cent in rekening brengen. Men maakt gebruik van de bestaande contactenlijst in je telefoon, dit maakt het gebruik nog aantrekkelijker.

 

Een voorbeeld van een mobiel voip-provider uit Nederland is SimpleMobile.
SimpleMobile heeft inmiddels 40.000 klanten binnengehaald in een aantal maanden tijd. In de appstore heeft SimpleMobile in verschillende landen op nr. 1 gestaan waaronder Nederland.

 

De verwachting is dat er rond juni wereldwijd 500.000 gebruikers zullen zijn.
De directie beweert dat met de uitrol van het 4g netwerk men massaal zal overstappen op mobiel voip bellen. De vraag is, In hoeverre zullen de Nederlandse mobiele providers hierin meegaan.  

 

www.simple-calls.com
 
http://app.lk/AaS

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77766