Pride PR werkt voor Integral
08-08-2013 20:49:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3685 | Tags:

Geheugen- en opslagspecialist Integral brengt haar PR-activiteiten voor Nederland onder bij PR- en communicatiebureau Pride PR. De reden hiervoor is tweeledig. Enerzijds is dit een strategische stap om de naamsbekendheid van het merk onder eindgebruikers te vergroten. Daarnaast verwacht Integral door meer focus op de Nederlandse markt verdere groei te realiseren.

Het van oorsprong Engelse bedrijf levert al vanaf 1989 geheugenoplossingen voor PC’s en vanaf 1999 USB flash drives en geheugenkaarten. Daarbij lag de focus met name op de zakelijke markt. Vandaag de dag ontwikkelt Integral een breed assortiment aan geheugen- en opslagproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, waarvan een greep uit de nieuwste producten hieronder belicht wordt. 
 

Dataopslag met een knipoog

Dat Integral zich richt op de consumentenmarkt, blijkt wel uit de introductie van het nieuwste product. Met dit product, de Simpsons USB flash drive, introduceert Integral humor in dataopslag. Fans van de Simpsons kunnen kiezen uit Homer, Bart en Lisa Simpson USB flash drives van 8GB. Het zijn opvallende gadgets voor Simpsons fans van alle leeftijden en ze zijn te verzamelen, aangezien er in de nabije toekomst nog meer karakters aan dit productportfolio toegevoegd zullen worden. De Simpsons USB flash drives zijn verkrijgbaar voor 12,99 euro.

USB 3.0 technologie
Integral loopt voorop als het om innovatieve geheugenoplossingen gaat. De Fusion Metal USB 3.0 flash drive is Integral’s kleinste en supersnelle oplossing voor de opslag van digitale content. Door het gebruik  van USB 3.0-technologie worden bestanden als HD-video’s, foto’s en games tot tien keer sneller opgeslagen dan voorheen. Het product is ook te gebruiken via een USB 2.0-poort. De Fusion Metal USB 3.0 flash drives zijn verkrijgbaar voor 13,99 euro (8GB), 19,99 euro (16GB) en 37,99 euro (32GB).
 

Draagbare opslag

Naast USB-opslag biedt Integral uitgebreidere oplossingen aan. De USB 3.0 Portable Solid State Drive heeft de grootte van een credit card en kan digitale bestanden zo’n tien keer sneller opslaan dan een externe USB 2.0 SSD. Integral’s Portable SSD is bovendien compatibel met PC’s, Mac-producten, audiosystemen en Smart TV’s en is verkrijgbaar vanaf 149,99 euro voor 128GB. Deze Portable SSD is eveneens beschikbaar in 256GB, 512GB en 1TB.    
 

Veilige opslag

Integral’s Crypto SSD zorgt er op zijn beurt voor dat data veilig opgeslagen kan worden. Gevoelige data kan opgeslagen worden op deze Crypto SSD Sata lll en is zo niet alleen beveiligd door zeer geavanceerde encryptiesoftware, maar bijvoorbeeld ook door een AES 256-bit hardware encryptie. Integral’s Crypto SSD is verkrijgbaar vanaf 199,99 euro voor 64GB. Deze Crypto SSD is eveneens beschikbaar in 128GB, 256GB en 512GB.


Integral Memory plc is sinds 1989 leverancier van kwalitatief hoogwaardige geheugenproducten met de merknaam Integral. Het van oorsprong Engelse bedrijf werd in 1989 opgericht en leverde geheugen voor de allereerste PC’s. In 1999 liep Integral voorop bij het produceren van USB flash drives en geheugenkaarten voor de snel groeiende digitale markt. Vandaag de dag ontwikkelt Integral een breed assortiment aan geheugen- en opslagproducten, waaronder: DRAM, geheugenkaarten, USB flash drives, SSD drives en industriële geheugenoplossingen, met afdelingen in Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Integral laat zich er graag op voorstaan de allerlaatste hoge kwaliteit geheugenproducten te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

 

www.pridepr.nl

www.integralmemory.com

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie