Puurpxl en CCV werken aan nieuw klantportaal
22-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3730 | Tags:

Na een uitgebreide bureau-oriëntatie heeft CCV, gekozen om het concept en design van  haar nieuwe portaal door Puurpxl te laten ontwerpen. Met dit nieuwe portaal kan CCV zowel de markt als haar klanten beter bedienen.

 

Het portaal bestaat uit een website met een met een volledige e-commerce/webshop functionaliteit en aparte klantsectie die via een login te benaderen is. ‘Herkenbaar, klantgericht en servicegericht’, zijn de pijlers die de klant zo goed mogelijk faciliteren en die bijdragen aan een  intuïtieve, online ervaring.

 

Pleun Beijsens (Puurpxl): Het is een enorm mooie opdracht voor CCV, marktleider in haar branche. Hier kunnen we onze expertise volledig toepassen, namelijk het mooi en toch functioneel ontwerpen van een portaal dat volledig toegespitst is op (potentiële) klanten en hun online gedrag”.

 

Pascal Vincken, Directeur CCV Holland, licht toe: Na de bureau-oriëntatie waren we er met onze stuurgroep vrij snel uit. Wij wilden kwaliteit en vernieuwing zonder dat het ten koste gaat van de functionele kant van de website. Dit zagen wij terug in de ervaring en werkwijze van Puurpxl. Gecombineerd met hun snelheid van reageren en inhoudelijke input, maakt de samenwerking voor ons perfect ”.

 

Over Puurpxl

Puurpxl – creative digital design that works

Waar wij wakker van worden is dat we iedere dag design mogen maken dat werkt. Puur digitaal design uiteraard; dat is waar ons hart ligt.

We willen digitaal design maken dat onderscheidend is en creatief het beste in NL. Design waar we trots op zijn. We geloven dat goed design de gebruiker logisch naar zijn doel leidt en onze klant helpt zijn doelstellingen te behalen.

We zijn gewoon erg goed in het oplossen van de puzzel, maar we geloven dat het pas echt goed wordt als we het samen doen met onze klant, voor de lange termijn. Geen gedoe, met plezier, altijd op tijd; dat wel.

 

Over CCV Holland

CCV Holland is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Daarnaast specialiseert CCV zich in transactieverwerking en loyaliteitsprogramma’s. CCV Holland is marktleider in het elektronische betalingsverkeer en onderdeel van een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Met 150.000 klanten heeft CCV een sterke marktpositie verworven. CCV biedt zowel standaard producten als klant specifieke brancheoplossingen aan bijvoorbeeld Hotels, Parking en Openbaar vervoer.

 

www.puurpxl.nl

www.ccv.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie