Quinity en Actuera samen verder als Keylane
01-05-2014 12:22:22 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3593 | Tags:

Softwarespecialisten Actuera en Quinity bundelen vanaf vandaag hun krachten in een gemeenschappelijke groep met de nieuwe naam Keylane. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de internationale groei-ambities van beide bedrijven: één van de leidende spelers in Europa te worden, met flexibele standaardsoftware voor de kernprocessen van de verzekerings- en pensioensector. Zij blijven overigens onder eigen label op de Nederlandse markt opereren.

 

CEO van Quinity, Ralf Timmer: "Actuera en Quinity vullen elkaar uitstekend aan en hebben dezelfde klantgerichte visie. Met deze verdere integratie willen wij versneld een stevige plaats op de Europese markt innemen. Keylane is daarbij onze roadmap voor het realiseren van die ambitie."

 

Quinity is een leverancier van standaardsoftware voor verzekeraars en de marktleider in Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich onder meer met een eigen solide softwareplatform, een uitzonderlijk hoge klanttevredenheid en een sterk implementatie track record.

 

Ook Actuera is Nederlands marktleider, maar dan op het gebied van software voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, bedrijfstakken en pensioenverzekeraars . Ronald Kasteel, CEO Actuera: "We kijken beiden naar de klant van de klant, om van daaruit de meest efficiënte oplossing te implementeren. We werken met bewezen eigen standaardsoftware, waardoor we voor onze klanten grote efficiencyvoordelen bereiken en zij sneller naar de markt kunnen met introducties van moderne pensioenproducten. Dat is altijd al van belang geweest, maar nu is de pensioenmarkt dynamischer dan ooit."

 

Waterland Private Equity (Waterland), participatiemaatschappij uit Bussum, heeft een meerderheidsbelang in zowel Actuera als Quinity en ondersteunt de groeiversnelling met de inzet van het eigen internationale netwerk en adequate financiële slagkracht. Keylane zal met autonome groei en mogelijke overnames verder invulling geven aan haar internationale strategie.

Ronald Kasteel, Jan van Reenen en Ralf Timmer vormen samen de directie van Keylane.www.keylanesoftware.com

www.actuera.com

www.quinity.nl

www.waterland.nu

 

 

Banner