Redhotminute benoemd tot Microsoft Gold Partner
01-10-2013 17:45:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3857 | Tags:

Digital agency Redhotminute is door Microsoft uitgeroepen tot Microsoft Gold partner in Application Development. Het bureau krijgt daarmee de erkenning als premium partner op het gebied van applicatieontwikkeling. Volgens Microsoft heeft Redhotminute aangetoond te beschikken over gekwalificeerde medewerkers en het specialisme dat nodig is om hoogwaardige digitale platformen en marketingcampagnes te bieden op basis van Microsoft-technologie. De Gold Partner-status is weggelegd voor slechts 1 procent van alle Microsoft Partners.

 

Redhotminute ontwikkelt online platformen en marketingcampagnes van het hoogste niveau, door creativiteit en de nieuwste technologieën te combineren. De erkenning van Microsoft onderstreept het succes van het bureau. Redhotminute heeft niet alleen het vereiste omzetquotum behaald, maar beschikt ook over Microsoft-gecertificeerde medewerkers en heeft een goede score behaald in een tevredenheidsonderzoek onder klanten die gebruik maken van applicaties en andere online marketingoplossingen die gebouwd zijn met .NET, hét ontwikkelplatform van Microsoft. Bovendien werden door Redhotminute ontwikkelde oplossingen positief beoordeeld door de experts van Microsoft.

 

“We hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en daardoor veel technisch personeel erbij gekregen”, zegt Renso Bek, CTO en mede-oprichter van Redhotminute. “Ons streven is om te blijven professionaliseren en onze bestaande en toekomstige klanten bewijsvoering te geven van onze kennis, zoals certificering van ons personeel en erkenning door onze partners. Deze erkenning van Microsoft is een bekroning van al onze inspanningen afgelopen jaren.”

 

www.redhotminute.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie