Reviva Groep: Online mobiele abonnementen bestellen tot 24:00 uur
09-07-2014 12:26:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2949 | Tags:

Met de realisatie van een cut-off tijd naar 24:00 uur ’s nachts en de introductie van drie nieuwe tijdsvensters inclusief een puur avondblok voor mobiele abonnementen kent Reviva Groep een mijlpaal die uniek is in de branche. Binnen het e-commercebedrijf bundelen twee organisaties hun krachten en delen zij hun passie voor optimale klanttevredenheid. Dit resulteerde vandaag in een lancering voor haar opdrachtgevers in de telecom branche.

 

De twee disciplines hebben elk hun eigen organisatie namelijk; Reviva en Online Pakket Dienst, maar halen binnen Reviva Groep het beste in elkaar naar boven.

 

"Wij zijn enorm enthousiast dat wij naast de nieuwe de cut-off tijd van 24:00 uur ook meer keuzevrijheid in het moment van afleveren kunnen bieden. Er zullen drie gelijke tijdsvenster van 3 uur worden geïntroduceerd inclusief een puur avondblok van 18:00 uur tot 21:00. Met deze nieuwe mijlpaal laat ons e-commercebedrijf zien hoe fulfilment en distributie onder 1 dak succesvol gecombineerd kunnen worden. Nu stellen wij hiermee onze telecom opdrachtgevers in staat om tot 24:00 een order te plaatsen en direct een afspraak te maken in een tijdsvenster naar keuze voor de volgende dag. Ik verwacht met de nieuwe cut-off tijden en tijdsvensters opnieuw een stijging in klanttevredenheid en conversie te realiseren", aldus Gijs van Esch, Key Account Manager bij Reviva Groep.

 

Over Reviva Groep

Reviva Groep is een e-commercebedrijf gevestigd in ’s Hertogenbosch waarbinnen twee bevlogen disciplines hun krachten bundelen: ‘Reviva’ en de ‘Online Pakket Dienst’. Beide entiteiten hebben een passie voor optimale klanttevredenheid, wat zich vertaalt in een sterke combinatie van processenfabriek Reviva en koeriersdienst Online Pakket Dienst. Deze krachtige combinatie maakt dat Reviva Groep alle benodigde e-commerce facetten in eigen beheer heeft, waarmee zij haar klanten een full service pakket biedt om klanttevredenheid en conversie te vergroten. Reviva Groep voorziet dus niet alleen in slimme e-commerce oplossingen, maar ook in de succesvolle aflevering hiervan.

 

 

www.revivagroep.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie