Roel-Jan Mouw nieuwe Chief Executive Officer WoodWing Software
03-10-2013 14:17:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3841 | Tags:

Roel-Jan Mouw is per 1 oktober de nieuwe CEO van WoodWing Software. De aanstelling van Mouw kondigt een volgende fase aan in de ontwikkeling van WoodWing Software.

 

Mouw: "Nu de hoeveelheid digital assets met ongekende snelheid groeit en consumenten bijna constant verbonden zijn via mobiele apparaten, kan WoodWing haar klanten helpen succesvol te zijn door middel van vooruitstrevende softwareoplossingen. Het is mij een eer leiding te geven aan WoodWing en ik kijk uit naar de samenwerking met WoodWing's getalenteerde team, de fantastische klanten en het wereldwijde netwerk van gespecialiseerde partners".

 

Voorheen was Mouw Director Partner Marketing EMEA bij EMC en verantwoordelijk voor een succesvolle partner strategie. Hij heeft een brede internationale carrière in het ontwikkelen van softwarebedrijven in diverse markten. Voordat Mouw bij EMC werkte was hij in dienst bij Adobe, Successfactors (een SAP-bedrijf) en text100.

 

Na meer dan zes jaar in de rol van CEO bij WoodWing Software te hebben gediend, stapt mede-oprichter Hans Janssen over naar de nieuwe positie van CEO bij WoodWing Ventures. De focus ligt daarbij op het samenwerken met veelbelovende startups, zoals de recente investering in SOWISO.

 

"Roel-Jan is een pragmatisch leider die in staat is om WoodWing een volgende stap in haar ontwikkeling te laten maken en onze ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren te realiseren," aldus Janssen.

 

Erik Schut, mede-oprichter en President van WoodWing Software: "WoodWing zal dit jaar wederom een recordjaar beleven. De multi-channel publishing software laat een zeer sterke groei zien en bij onze producten voor digital asset management zien we een verdrievoudiging van onze omzet. Ik kijk uit naar de samenwerking met Roel-Jan om deze groei verder te stimuleren, en onze klanten wereldwijd van de beste beschikbare software te voorzien."

 

Over WoodWing

WoodWing ontwikkelt software - Enterprise, voor een efficiënt multi-channel uitgeefproces, en Elvis DAM voor digital asset management. WoodWing stelt zowel tijdschrift-, krant-, corporate en boekuitgevers, als reclamebureaus, agencies en marketing-afdelingen in staat hun doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kosten en time-to-market te realiseren.

 

WoodWing heeft kantoren in Zaandam, Azië en Amerika. Klanten worden middels een netwerk van meer dan 90 gekwalificeerde partners bediend.

 

www.woodwing.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support 

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78087

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie