Roos Spier managing director the people’s valley
04-11-2013 08:49:27 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4780 | Tags:

Roos Spier is de nieuwe managing van internetbureau the people’s valley. Hiermee treedt ze tegelijkertijd ook toe tot het management team van the valley. Met ruim 16 jaar bureau ervaring bij o.a. Info.nl en Rhinocreations haalt the valley een zwaargewicht binnen uit de branche. Naast de jarenlange ervaring is Roos ook 4 jaar jurylid van de Spinawards Jong Talent en oprichtster en bestuurslid van de Dutch Interactive Female Association. We heten Roos van harte welkom bij the valley!

 

Roos is verheugd om the people’s valley aan te gaan sturen, een internetbureau met een enthousiast team van vakidioten dat met passie werkt voor mooie klanten. “Ik heb gekozen voor the people’s valley omdat ik geloof in de visie van the valley als groep. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s en onze klanten fantastische projecten te realiseren.”

 

“Het nog sterker maken van het management team van the valley was een belangrijke doelstelling voor dit jaar. Met de benoeming van Roos als managing director bij the people’s valley (en de eerdere benoeming van Krijn Smits bij Pickle Factory), is die missie volbracht. Met haar 16 jaar ervaring en sterke netwerk in onze branche, zal Roos een zeer waardevolle bijdrage gaan leveren aan de groei van ons mooie label the people’s valley en kunnen we als MT de ingezette groei van the valley naar the next level gaan realiseren”, aldus Philip Kok, CEO van the valley.

 

Over the people’s valley

Internetbureau the people’s valley ontwikkelt, bouwt, beheert en host effectieve en attractieve websites en online toepassingen zoals platforms en portals. Daarnaast zorgt het bureau voor traffic via online campagnes, bannering, SEO, SEA en social media. the people’s valley werkt onder andere voor ANWB, Fokker, IHC Merwede, New York Pizza, ONVZ Zorgverzekeraar, Rabobank, Raet en Sandd. the people’s valley bestaat sinds 2005 en maakt met Veritate, Pickle Factory en mobtzu onderdeel uit van the valley.

 

Over the valley

Bureaugroep the valley is gespecialiseerd in cross channel marketingcommunicatie en bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobile experiences. De gemeenschappelijke bureaufilosofie ‘one is a crowd’ is een belangrijk fundament onder de groep. Inmiddels telt the valley 70 professionals. De leiding van de groep is in handen van CEO Philip Kok. De wortels van de bureaugroep gaan terug tot 1995. the valley behoort daarmee tot één van de eerste online bedrijven in Nederland.

 

www.thepeoplesvalley.nl

www.thevalley.nl

www.twitter.com/roosspier

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie