RTL: Joost de Jager per 1 mei Managing Director Pepper
01-05-2014 14:31:37 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4978 | Tags:

 

                                                                        Foto: Bob Karman

 

Met ingang van 1 mei wordt Joost de Jager benoemd tot Managing Director Pepper. De Jager wordt eindverantwoordelijk voor datingsite Pepper en richt zich in zijn nieuwe functie op de verdere groei van de datingsite. Naast een leidende rol op strategie en innovatie is De Jager verantwoordelijk voor de verdere commercialisering van Pepper.

 

Nicolas Eglau, directeur RTL Ventures, over de aanstelling van Joost de Jager: “Joost versterkt het Pepper team sinds januari op interim basis. Hij brengt een schat aan ervaring mee, die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan in de datingbranche. We hebben gemerkt dat we zijn kennis zeer goed kunnen gebruiken om de innoverende en vernieuwende positie van Pepper verder uit te bouwen. We zijn erg blij dat Joost de overstap naar Pepper nu definitief maakt.”

 

Joost de Jager over zijn aanstelling: “De afgelopen maanden ben ik onder de indruk geraakt van de drive van het bestaande team en de ondernemende geest van RTL Ventures. De (technologische) ontwikkelingen in de online datingmarkt fascineren me en bieden vele mogelijkheden. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met het team, Pepper tot een nog groter succes te maken.”

 

De Jager begon zijn carrière bij KPN Mobile en Lost Boys, waarna hij jarenlang bij T-Mobile strategische managementfuncties uitoefende. Bij Capgemini was De Jager Managing Consultant Telecom, Media & Entertainment. Kennis van de datingmarkt deed hij op als Country Manager bij Parship. Afgelopen jaar werkte De Jager als zelfstandig adviseur voor UPC, T-Mobile, Mediamarkt en Tele2. De Jager neemt het stokje over van Lex Boost, die begin dit jaar de overstap maakte naar Leaseweb in Washington, USA.

 

Over Pepper

Pepper is de eerste Nederlandse datingsite die gebouwd is met de hulp van singles zelf. Dankzij het grote bereik van RTL binnen deze doelgroep droegen honderden singles hun ideeën aan voor de innovatieve datingsite, waar het beeld centraal staat. Pepper biedt singles de mogelijkheid om zichzelf zo goed mogelijk te etaleren. De profielen kunnen worden verrijkt tot persoonlijke moodboards met foto’s, filmpjes of muziekfragmenten. Zo zoekt Pepper naar de perfecte match voor haar members. Pepper biedt bovendien een aantal vernieuwende features, zoals Chatpepper en JustCoffee.

www.pepper.nl

www.rtl.nl

 

 

Banner