Samenvattingen achtste finales KNVB Beker 19 december bij Veronica
12-12-2013 13:26:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3393 | Tags:

Op 17, 18 en 19 december strijden zestien deelnemers tegen elkaar in de achtste finales van de KNVB Beker. Veronica zendt op 19 december vanaf 22.30 uur alle samenvattingen uit. Aansluitend is er een live verslag van de loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker. Hans Kraay jr. presenteert het programma vanaf Sportpark de Westmaat in Spakenburg en de loting wordt verricht door Heinrich Welling, competitieplanner van de KNVB.

 

In de achtste finales strijden nog twee amateurclubs voor een plek in de kwartfinale. IJsselmeervogels staat voor een bijna onmogelijke opdracht; volgende week donderdag ontvangen zij landskampioen Ajax op sportpark de Westmaat in Spakenburg. Vanaf deze locatie zendt Veronica het programma uit dat wordt gepresenteerd door Hans Kraay jr. Hij weet dan inmiddels of zijn club JVC Cuijk meedoet in de loting. JVC Cuijk ontvangt een dag eerder MVV uit Maastricht.

 

“Wij hebben respect voor MVV, maar geen angst. Ik geef ons 25 procent kans de kwartfinale te halen, maar we zullen strijden voor 125 procent. Als presentator vind ik het heel mooi het programma te presenteren bij IJsselmeervogels in Spakenburg. Pure nostalgie!”, aldus Hans Kraay jr., Technisch Directeur van JVC Cuijk.

 

Samenvattingen achtste finales KNVB Beker 19 december vanaf 22.30 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/voetbal

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie