Sanoma gaat crossmediale performance samenwerking aan met VillaXL
16-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3731 | Tags:

Sanoma gaat haar allereerste crossmediale performance samenwerking aan met vakantiehuizenaanbieder VillaXL. Het betreft een afspraak voor zowel televisie en print als online en social media. De vakantiehuizen van VillaXL gaan hun opwachting maken in onder andere commercials, advertenties, advertorials, nieuwsbrieven, lezersacties en redactionele artikelen. In alle uitingen van deze multimediale campagne Gewoon Geweldig staat de beleving centraal. Doel van de samenwerking is het vergroten van de naamsbekendheid van VillaXL.

 

Eerste crossmediale performance samenwerking

De multimediale campagne Gewoon Geweldig is de eerste crossmediale performance samenwerking van Sanoma, waarvoor een geïntegreerd mediaplan werd ontwikkeld. VillaXL past bij zo’n brede inzet, de aanbieder heeft voor elke vakantieganger wat wils. Van pittoreske zomerhuizen in Zuid-Frankrijk tot luxe villa’s op Curaçao en van houten skichalets in Oostenrijk tot een grote woonboerderij voor het perfecte familie-uitje in de Ardennen. Maar daarnaast is er ook een groot aanbod van hoogwaardige vakantieparken en – helemaal nieuw! – luxe campings.

 

Aanbieder van het perfecte vakantiegevoel

VillaXL onderscheidt zich als vakantieaanbieder door haar accommodaties heel zorgvuldig te selecteren. Alleen de vakantiehuizen waarbij alles klopt, worden opgenomen. Zodoende is de kwaliteit altijd gewaarborgd. Bart-Jean Akkers, commercieel directeur van VillaXL, is enthousiast: “VillaXL is niet alleen aanbieder van geweldige vakantieaccommodaties, we zijn aanbieder van het perfecte vakantiegevoel, van een vakantiebeleving! Juist daarom is de samenwerking met het multimediale Sanoma zo ideaal. Tijdschriften, televisie, websites, nieuwsbrieven, social media – het heeft allemaal met beleving te maken. Door breed in te zetten komen nog meer mensen in contact met wat wij te bieden hebben.”

 

Over VillaXL

VillaXL is aanbieder van vakantiehuizen, -parken en luxe campings in Europa. Van prachtige huizen aan de Nederlandse kust,  gezellige cottages in de Ardennen en ruime villa’s in Frankrijk tot gezellige vakantieparken en campings voor het hele gezin. Alle accommodaties zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, het brede aanbod is uniek en charmant. VillaXL is aangesloten bij SGR en gecertificeerd voor het Thuiswinkel Waarborg.

 

www.VillaXL.com

www.sanoma.nl   

 


 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam