Saturn’s vannacht open voor de game Grand Theft Auto V
16-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4099 | Tags:

 

Op maandagnacht (16 op 17 september) om klokslag 00:00 uur opent Saturn bij acht vestigingen haar deuren voor de nachtverkoop van Grand Theft Auto V.

 

GTA V is een computergame voor PlayStation 3 en Xbox 360. De GTA-serie behoort tot de best verkopende gamereeksen in de geschiedenis.

 

Op 17 september is de officiële release. Saturn gaat echter maandagnacht al open omdat de fan niet langer kan wachten.  En dat pakken we groots aan. Verschillende vestigingen organiseren activiteiten die aansluiten bij de beleving van de game.  De verwachting is 250 tot 500 bezoekers per vestiging afhankelijk van de locatie van de winkel. Meer informatie over de activiteiten rondom de nachtverkoop kunt u vinden op www.saturn.nl

 

Deelnemende Saturn vestigingen:

Amersfoort

Amsterdam

Groningen

Hoofddorp

Nieuwegein

Tilburg

Venlo

Zaandam

 

Over Saturn
Saturn is met meer dan 250 vestigingen in 12 landen één van de grootste elektronica retailers van Europa. Saturn winkels kenmerken zich door hun aantrekkelijke locatie, hun uitgebreide aanbod van tot wel 100.000 elektronische artikelen, hun ruime verkoopoppervlak van minimaal 3.500 m², hun deskundige advies, goede service en lage prijzen Saturn biedt altijd het nieuwste assortiment en de allerlaatste technologieën, uiteraard allemaal direct gebruiksklaar in de winkel. Het assortiment is afgestemd op de lokale voorkeuren.

 

In het voorjaar van 2006 opende de eerste Nederlandse Saturn in het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Daarna volgden vestigingen Hoofddorp, Tilburg, Groningen, Utrecht, Zaandam, Heerhugowaard, Venlo, Spijkenisse, Nieuwegein, Amsterdam, Amersfoort en Dordrecht.

 

www.saturn.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie