Skyscanner introduceert Skyscanner Hotels-app
27-08-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4754 | Tags:

 

Skyscanner,een toonaangevende wereldwijde reiszoekmachine, introduceert de Skyscanner Hotels-app. Deze nieuwe app biedt een eenvoudige en praktische manier om hotels te zoeken, vergelijken en boeken. De app toont onafhankelijke resultaten en de beste beoordelingen, waardoor reizigers eenvoudig de beste prijs vinden bij het perfecte hotel. Eerder introduceerde Skyscanner al de goed gewaardeerde Vluchten-app en de onlangs gelanceerde Autoverhuur-app.

 

Foto’s van hotels staan centraal in de vergelijkingsoptie van de app. Het is zeer eenvoudig om door de afbeeldingen te swipen zonder de resultatenpagina te hoeven verlaten. De app biedt ook tools die het beslissingsproces van de reiziger kunnen vereenvoudigen, zoals een kaartweergave die overnachtingsmogelijkheden toont per locatie en point of interest, de mogelijkheid om plekken toe te voegen aan favorieten voor een later tijdstip, en een optie om meerdere accommodaties naast elkaar te vergelijken. De app toont maximaal 25 prijzen per hotel en houdt daarbij rekening met de realtime beschikbaarheid van kamers.

 

“We zijn erachter gekomen dat reizigers vaak meer tijd besteden aan het zoeken van een perfect hotel dan aan de reis zelf”, zegt Linda Hoebe, Country Marketing Manager Nederland van Skyscanner. “De Skyscanner Hotels-app maakt zoeken comfortabel en plezierig – reizigers hebben alle tools die ze nodig hebben. En dat op één centrale plek, zodat ze – zonder enige moeite – de beste keus kunnen maken.”

 

De Skyscanner Hotels-app is beschikbaar voor iOS-apparaten. Android-ondersteuning volgt binnen enkele weken.

 

Skyscanner lanceerde onlangs ook een Autoverhuur-app die reizigers in staat stelt hun huurauto’s te boeken voordat ze aankomen op het vliegveld. Skyscanner Autoverhuur voorziet gebruikers van de informatie die ze nodig hebben om later onverwachte kosten te voorkomen. Daarnaast zijn zoekresultaten volledig onafhankelijk, zodat mensen er zeker van zijn dat ze de beste deal krijgen.

 

Een duidelijke indruk van en toelichting op de Skyscanner Hotels-app wordt gegeven in deze video.

 

Over Skyscanner

  • Skyscanner is een toonaangevende wereldwijde reiszoekmachine en biedt een zeer uitgebreide, gratis vluchtzoekservice evenals direct online vergelijkingen voor hotels en autoverhuur.
  • Opgericht in 2003, ontvangt Skyscanner meer dan 25 miljoen unieke bezoekers per maand.
  • Skyscanner is wereldwijd geoptimaliseerd en is beschikbaar in 30 talen.
  • De hoog gewaardeerde gratis mobiele apps van Skyscanner zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, Android, Windows Phone, BlackBerry en Windows 8 -apparaten en zijn meer dan 25 miljoen keer gedownload.
  • Het particuliere bedrijf telt ruim 400 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Edinburgh met regionale kantoren in Glasgow, Singapore, Beijing, Barcelona en Miami.
  • Volg Skyscanner op Facebook (www.facebook.com/Skyscanner.nl) en Twitter (www.twitter.com/skyscanner_nl)

 

 

www.skyscanner.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie