Stephan van Leeuwen nieuwe COO M2Mobi
04-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3175 | Tags:
M2Mobi heeft een nieuwe COO gevonden in de persoon van Stephan van Leeuwen die van Mirabeau afkomstig is. Deze ervaring in het directieteam is bedoeld om de groei en professionalisering van het bedrijf te faciliteren.
 
 
Als COO is Van Leeuwen verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het inmiddels 30 medewerkers tellende bureau op de Herengracht. Van Leeuwen brengt ruime leidinggevende ervaring mee, opgedaan bij organisaties als T-Mobile en Mirabeau.
 
 
CEO Michiel Munneke: “Stephan heeft veel ervaring in mobiel en internet aan zowel bureau- als klantzijde. Daarnaast beschikt hij over de capaciteiten om onze organisatie verder te structureren om groei te faciliteren.”
 
 
M2Mobi is een Amsterdams bureau dat zich focust op mobiele oplossingen. M2Mobi doet dit voor een breed scala aan toonaangevende bedrijven, waaronder Schiphol en Heineken. Met de ontwikkeling van een app voor een Airport in het midden oosten is de stap naar het buitenland reeds gezet.
 
 
Apps worden in toenemende mate relevanter, maar daarmee ook complexer, mede door de koppeling met uiteenlopende bestaande systemen. Tegelijkertijd worden mobiele apps steeds meer gebruikt als primair communicatiemiddel tussen consument en bedrijf. Usability van apps speelt daardoor een immer groter wordende rol.
 
 
Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat versterking van het management wenselijk was zodat M2Mobi haar klanten nog beter van dienst kan zijn.
 
 
 
 
 
 

 

Banner