Superheldenmaand Veronica start met feestelijke premiere tv-serie Marvel
23-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5017 | Tags:

 

De superheldenmaand bij Veronica, waar de zender het nieuwe jaar mee start, wordt feestelijk afgetrapt met een exclusieve première van de Amerikaanse hitserie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. De serie vertelt het verhaal dat begon in Marvel’s The Avengers verder en gaat nu dus verder op televisie. JT Bioscopen stelt speciaal voor deze gelegenheid een filmzaal ter beschikking zodat liefhebbers van Marvel de eerste afleveringen op het grote scherm kunnen bewonderen. De première, die Veronica’s superheldenmaand officieel opent, vindt plaats op 2 januari bij JT Amersfoort en wordt gepresenteerd door Tess Milne.

 

De première van de serie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. op het grote doek, waarbij drie afleveringen worden vertoond, is exclusief voor speciale genodigden. Daarnaast maken kijkers van Veronica kans op kaarten via de facebookpagina van de zender. Vanaf 5 januari is de serie Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. elke zondag om 21:30 uur te zien bij Veronica.

 

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
De actieserie Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. is een succes in de Verenigde Staten; naar de eerste aflevering keken meer dan twaalf miljoen mensen. De serie is gebaseerd op de speelfilm Marvel The Avengers, één van de grootste kaskrakers allertijden. In Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. wordt duidelijk dat niet alle helden superheroes zijn. Agent Phil Coulson (Clark Gregg) leidt een team van special agents. Deze agenten van S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) hebben een missie: de gewone wereld beschermen tegen ongewone gebeurtenissen en personages, die over heel de wereld voorkomen. Joss Whedon, het creatieve genie en regisseur van Marvel The Avengers, heeft de serie geproduceerd.

 

Januari, Superheldenmaand
Vanwege de start van de hitserie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. doopt Veronica de maand januari om tot Superheldenmaand. Naast de start van de Marvel-serie, begint ook het nieuwe seizoen van Arrow en zijn er veel superheldenfilms geprogrammeerd. Zo komt de televisiepremière van The Green Lantern voorbij en worden ook veel Superman- en Batmanfilms vertoond bij Veronica. De Superheldenmaand gaat op 1 januari van start met animatiefilms Bolt, gevolgd door Toy Story of Terror en The Incredibles. Of het nu actiehelden, superhelden of helden op sokken zijn, ze zijn in januari te zien bij Veronica.

 

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. vanaf zondag 5 januari om 21.30 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/shield 

www.veronicatv.nl

wwww 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie