Suzanne Pronk search director MEC
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 9343 | Tags:

Mediabureau MEC heeft Suzanne Pronk aangesteld als Search Director. In deze functie geeft zij leiding aan het team van search mensen binnen MEC.

 

Suzanne heeft al meer dan 11 jaar search ervaring en was recentelijk directeur van het IAB. Ze werkte zowel aan klant - Bol.com / Kelkoo / NEM - als aan bureauzijde - iProspect / Aegis & Digilogue - en is oprichter van FIPnetwork.

 

Suzanne Pronk: “MEC heeft een enorme hoeveelheid kennis en expertise op het gebied van Digitale Marketing Communicatie en een visie op een geïntegreerde media aanpak. Binnen deze aanpak is Search uiteraard een groot onderdeel. Om voorop te blijven in onze branche zal MEC zich moeten blijven ontwikkelen. Tevens heeft MEC een prachtig klantportfolio en werken er ontzettend goede mensen. Ik ben dan ook zeer enthousiast om Search binnen MEC tot een volgend niveau te brengen en de  ambities waar te maken.”

 

Eric Kramer, CEO MEC Nederland: “MEC maakt het verschil door vooruitstrevend te zijn in digital en media integratie. Hierdoor zijn wij gericht op het integreren van Search in de totale middelenmix. Daar ligt de lat hoog en Suzanne is de perfecte persoon om dit waar te maken op onze klanten. Ik ben dan ook erg blij met haar komst binnen de MEC gelederen.”

 

www.mecglobal.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie