ticketscript lanceert Europa’s eerste app voor kaartverkoop aan de deur
01-05-2014 16:23:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3176 | Tags:

ticketscript kondigt met trots Europa’s eerste app aan voor kaartverkoop aan de deur. De app ticket box office is beschikbaar via Google Play voor tablets.

 

Als opvolging op de lancering van ticketscript’s ‘ticket box office’ in maart, is de app nu live en beschikbaar in de Google Play store. De app maakt het voor evenement organisatoren mogelijk om de kaartverkoop aan de deur te verhogen en zelf te beheren. Door de app te downloaden kunnen zij het ticketscript platform gebruiken om op een eenvoudige en veilige manier kaarten en andere items aan de deur te verkopen. De investeringen zijn minimaal waardoor de ticket box office oplossing bijzonder kostenefficiënt is.

 

De app is perfect geschikt voor evenementen waar geen vaste zitplaatsen nodig zijn denk hierbij aan, concertzalen, kleinere theaters, festivals, beurzen en tentoonstellingen. De app biedt functionaliteiten zoals betalen via pin- of creditkaart en het ter plekke printen of direct versturen van kaarten naar een smartphone. Sinds de lancering is de ticketscript box office oplossing al door meer dan vijftien klanten succesvol ingezet waaronder, Nope is Dope, S’Oranje festival en Zero Gravity. Op eenvoudige wijze konden zij de offline én online kaartverkoop centraal bijhouden in het ticketscript dashboard.

 

Frans Jonker, CEO ticketscript: “Nadat we de markt van de voorverkoop op zijn kop hebben gezet gaan we nu de kaartverkoop aan de deur revolutionair veranderen. Van doorgaans te dure hardware oplossingen met hoge set-up kosten naar een toegankelijke en kostenefficiënte software applicatie. We zijn daarom trots op de succesvolle lancering van Europa’s eerste app voor kaartverkoop aan de deur.

We geloven dat de sleutel tot een succesvol evenement  in het beheer van je eigen kaartverkoop ligt. De ticket box office is een eenvoudige en moderne tool om onze klanten te helpen meer te verkopen. We ontvangen positieve reacties van klanten die de oplossing al gebruiken en kunnen niet wachten om de volledige potentie ervan te zien voor de evenementen industrie."

 

Zoek naar ticketscript  in de Google Play store en download de ticket box office app.

 

Over ticketscript

ticketscript is Europa’s grootste self-service ticketing bedrijf. Via de ticketing oplossingen van ticketscript verkopen evenement organisatoren tickets rechtstreeks aan hun publiek. ticketscript bestaat sinds 2006 en werkt voor een groot aantal muziek evenementen, festivals, beurzen, tentoonstellingen en sportevenementen zoals Dance Valley, Awakenings en de Verzamelaarsjaarbeurs.

 

www.ticketscript.nl

 

 

Banner