Tijdschrift Wetenschap in Beeld brengt special uit over zonnestelsel
18-04-2014 10:33:29 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4848 | Tags:

 

In deze extra uitgave Ons extreme zonnestelsel van Wetenschap in Beeld worden verschillende planeten bezocht, met al hun extreme weersverschijnselen die op aarde onbekend zijn. De special blikt ook vooruit en laat zien hoe de mens zich in de toekomst een weg zal banen door de ruimte.

 

"Stormen razen er rond met 2400 km/h, hittegolven kunnen lood smelten en regen valt bij 178 graden vorst. Maar astronauten en avonturiers zijn nieuwsgierig genoeg om er op ontdekking te gaan."

 

Met 12 topartikelen, ondersteund door schitterende foto's en heldere illustraties, is deze 116 pagina's dikke special een prachtig verzamelwerk geworden. Een must voor liefhebbers van het heelal en ruimtevaart.

 

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld is een populairwetenschappelijk magazine dat nieuwsgierige lezers inzicht geeft in allerlei takken van wetenschap. Zo is er ruim aandacht voor medische vernieuwingen, ontdekkingen in de biologie, nieuwe technologie, milieuvraagstukken, astronomie en historische vondsten.


Het magazine is een uitgave van Bonnier Publications International. Alle marketingactiviteiten en abonneeservices zijn ondergebracht bij Vipmedia Publishing & Services te Breda.

 

www.vipwinkel.nl/special-zonnestelsel

www.vipwinkel.nl

 

 

Banner