TijdschriftenGala: LINDA. Tijdschrift van het Jaar 2013
13-12-2013 07:39:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8041 | Tags:

Het magazine Linda. is donderdagavond tijdens de 16e editie van het TijdschriftenGala in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam bekroond met de Mercur voor Tijdschift van het jaar 2013. De oeuvreprijs, de Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Publiekstijdschriften, werd toegekend aan Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier. Robert van den Ham van AutoWeek mocht de Mercur voor Hoofdredacteur van het Jaar in ontvangst nemen.

 

De Nederlandse editie van Women’s Health ontving de Mercur voor Lancering van het Jaar. De Unlock History App: het wonder van de Gouden Eeuw van het Historisch Nieuwsblad kreeg de Mercur voor Innovatie van het Jaar. De campagne waarmee Margriet haar 75-jarig bestaan vierde leverde de Mercur voor Marketingactie van het Jaar op. De vormgeving van Esquire was goed voor een Mercur voor de Artdirection van het Jaar. De Mercur voor Tijdschriftreportage van het Jaar ging naar Vrij Nederland met ‘Een gruwelijke healing’ uit de serie Sterke Verhalen. De Read Shop in Doorn ging met de Mercur in de categorie Tijdschriftenretailer van het Jaar naar huis.

 

De jury van 2013 stond onder voorzitterschap van bladenmaker José Rozenbroek. Andere juryleden waren media-adviseur Hans Wilbrink, ceo van Mindshare Ruud de Langen, artdirector Sabine Verschueren, uitgever Gijs Vroom en hoofdredacteur Adformatie Astrid Prummel.

 

www.lindamagazine.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie