Tradzster: Nieuwe speler op Nederlandse brokermarkt
18-02-2014 14:02:06 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4079 | Tags:

De Nederlandse brokermarkt gaat wederom een nieuwe ronde in met de komst van Tradzster. Tradzster lanceert per 18 februari officieel haar volledig in eigen beheer ontwikkelde, innovatieve handelsplatform en viert dit met een slag op de gong in Amsterdam. De komst van Tradzster komt voort uit onvrede over de brokermarkt waar de focus enkel nog ligt op goedkope orderuitvoering en niet langer op het behalen van een mooi rendement door slim te beleggen.

 

Als nieuwe Nederlandse broker en handelsplatform zal Tradzster zich voornamelijk toeleggen op innovatie en functionaliteit. Met het Tradzster handelsplatform kan zowel door de online belegger zelf als geheel automatisch wereldwijd worden belegd tegen zeer scherpe tarieven. Tradzster gaat het de gevestigde orde op technologisch gebied moeilijk maken waardoor het de echte innovatie terug in de brokermarkt gaat brengen. Tradzster als kleine organisatie kan snel schakelen; Functionaliteit in Tradzster kan worden uitgebreid door toepassing van zogenaamde Widgets, te vergelijken met Apps. Door deze structurering kan Tradzster razendsnel functionaliteit uitbreiden zonder de basis van het handelsplatform te hoeven aanpassen. Hierdoor verwacht Tradzster maandelijks nieuwe innovaties en functionaliteiten te introduceren waardoor de online belegger niet enkel goedkoper maar vooral beter en slimmer kan gaan beleggen.

 

"Wij zijn zeer verheugd met de lancering van het Tradzster handelsplatform welke zal dienen als basis voor verdere uitbreiding en innovatie. We zijn ons bewust van de overvolle en verzadigde Nederlandse markt. We focussen ons voornamelijk op Europa maar kunnen onze thuisbasis Nederland natuurlijk niet links laten liggen. Ook juist in Nederland zijn wij van mening dat er nog veel te verbeteren valt waar het gaat om de mogelijkheden die de online belegger krijgt aangereikt. Er moet weer gefocused worden op het behalen van rendement, niet enkel op het besparen van enkele dubbeltjes op transacties! En Tradzster biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden." Aldus Robbert Boutkan, Algemeen directeur van Tradzster.

 

www.tradzster.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam