Tijdschrift Digital Movie gerestyled
12-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3986 | Tags:
 
 
 
Het tijdschrift Digital Movie is gerestyled! Met een heldere vormgeving, een nieuw logo en een compleet nieuwe website met meer interactieve mogelijkheden. Eind januari ligt de gerestylede uitgave, Editie 1 2014, van Digital Movie in de winkels.
 
 
Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever: “Wij houden altijd nauw contact met onze doelgroep. Uit onderzoek bleek dat de lezers inhoudelijk het blad erg waarderen, maar dat het uiterlijk wel wat opgefrist mocht worden. Door de restyling komen we aan deze wens tegemoet. Uit voorlopig onderzoek, na het publiceren van een online dummy-uitgave, is gebleken dat 90% van de respondenten de vernieuwde uitgave mooi vindt.”
 
 
Digital Movie is een crossmediaal merk dat zich richt op de enthousiaste  en gevorderde liefhebber van bewegend beeld. Digital Movie vertelt wat er zoal nieuw is op de markt, informeert over nieuwe technologieën en bespreekt soft- en hardware.
 
 
Digital Movie verschijnt zowel off- als online zeven keer per jaar (blijvend dik) met online onder andere video’s en workshops. Om meer diepgang te bereiken biedt Digital Movie online how to’s (workshops), reviews en interviews. Artikelen in het tijdschrift worden online versterkt met extra items. De website informeert de bezoeker over interessante gebeurtenissen, actuele feiten en nieuw gelanceerde producten. De site biedt een handige Store Locator, door een plaatsnaam of adres in te voeren, worden de dichtstbijzijnde consumentenelektronicawinkels in de buurt weergegeven.
 
 
Sterk merk met Opiniepanel en Awards
Digital Movie is niet alleen een tijdschrift, maar ook een sterk merk in de consumentenelektronicamarkt. Een merk dat de lezers informatie biedt over hun hobby, maar ook een mogelijkheid geeft tot interactiviteit. Digital Movie beschikt over een opiniepanel dat zijn deskundige mening over software en hardware geeft. Het panel is een autoriteit in de markt en producenten zijn, na lancering van een nieuw product, benieuwd naar de reacties van het Digital Movie Opiniepanel. Ook bekroont Digital Movie al 10 jaar lang jaarlijks de meest innovatieve en kwalitatief goede producten op het gebied van elektronica door middel van de Digital Movie Awards. Een totaalconcept dat Digital Movie tot een sterk merk maakt!
 
 
Digital Movie           
Digital Movie volgt alle ontwikkelingen op het gebied van hardware voor bewegend beeld op de voet. Lezers vinden uitgebreide tests over de nieuwste camcorder, tv’s (LED, lcd, plasma, Smart) en projectoren. Ook beeld ondersteunende producten zoals Blu-ray, HD-recorders, homecinema, luidsprekers, NAS en mediaspelers komen aan bod. Digital Movie brengt overzicht in de vele ontwikkelingen binnen de consumentenelektronica.
 
 
Uitgeverij Scala
Scala is een zelfstandige en innovatieve uitgeverij in Amersfoort. De focus ligt op special-interesttijdschriften in print en online. Ze geeft HobbyHandig, Creatief met Kaarten, Cartes 3D, Cards & Scrap, Luister, Media Detail, Poppenhuizen & Miniaturen Railhobby en in opdracht Quilt & Zo uit. Naast deze periodieken geeft ze ook specials en de jaarlijkse CreAgenda uit. Alle titels zijn marktleider binnen hun segment.