TV gids app Veronica Magazine bereikt 1,5 miljoen downloads
24-03-2014 15:13:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3687 | Tags:

 

Vandaag is de TV-gids app van Veronica Magazine voor de 1.500.000E keer gedownload. Deze mijlpaal is bereikt, kort nadat Apple de TV-Gids app van Veronica Magazine had verkozen tot beste app. Daarmee ligt de digitale strategie van Veronica Uitgeverij op koers.

 

De TV-Gids app vormt een belangrijk onderdeel in de digitale strategie van Veronica Uitgeverij. David Vink, directeur van Veronica Uitgeverij: “Met de toename van internet tv en VOD diensten, geloven wij heilig in een toenemende behoefte aan guiding in de wereld van TV, Film en Video on Demand. Dat dit via digitale kanalen plaatsvindt en steeds minder via print is voor ons geen verrassing. Dat de oplage van Veronica Magazine daalt zien we als een fact of life.”

 

Veronica Magazine is nog steeds een enorm groot bereiksmedium (een bereik van 1.829.000 en 13,0% onder 13 jaar en ouder), en onderscheidt zich op positieve wijze door de responskracht van haar doelgroep, de lage kosten per 1.000 en de creatieve samenwerkingsmogelijkheden met adverteerders. De doelstelling voor nu en de toekomst is, om met de combinatie van print en digitaal, het aantal klantcontacten uit te bouwen. De volgende stap in de digitale strategie wordt in de vorm van een digitale videoguide in september genomen.

 

De TV-Gids app is te vinden in de AppStore en de Google Play Store

 

www.veronicamagazine.nl