USP Marketing PR werkt voor Turismo Valencia
06-05-2014 14:27:31 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3217 | Tags:

Turismo Valencia, het officiële verkeersbureau van de Spaanse stad Valencia, heeft na een intensieve pitch USP Marketing PR geselecteerd als PR bureau voor de Nederlandse en Belgische markt. De samenwerking tussen beide partijen is op 1 mei 2014 van start gegaan. USP Marketing PR wordt ingezet om Valencia te positioneren als veelzijdige city trip bestemming.

 

“Valencia is een fantastische bestemming die het waard is om door nog meer Nederlandse en Belgische vakantiegangers ontdekt te worden. De rijke cultuur, de wereldberoemde lokale keuken, het heerlijke klimaat en de adembenemende kust vormen de perfecte ingrediënten voor een success story. Wij ondersteunen het team van Turismo Valencia graag om de conversatie met  de verschillende doelgroepen te starten en onderhouden”, aldus Jeannette Spits, Directeur USP Marketing PR.

 

Miriam Mascarós, Market Manager Benelux, Austria & Switzerland: “Wij hebben voor USP Marketing PR gekozen vanwege de creatieve aanpak en de expertise. USP gaat ons ondersteunen bij strategische PR projecten en social media campagnes op de Nederlandse markt. Wij vertrouwen op een succesvolle samenwerking.”

 

USP Marketing PR is een onafhankelijk PR bureau gespecialiseerd in reizen, toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam. USP vertegenwoordigd onder andere NYC & Company, Emirates Airline, MSC Cruises, Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao, PROMPERÚ, United Airlines en Jersey Tourism.

 

www.visitvalencia.com

www.usp.nl

 

 

Banner