[Vacature] Performics zoekt een Inbound Marketeer / SEO Consultant
22-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5442 | Tags:

 

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime

 

Inbound Marketeer / SEO Consultant

 

rapporteert aan Head of Performics

 

DE BAAN

Als Inbound Marketeer/SEO Consultant adviseer je opdrachtgevers op het gebied van content strategie en zoekmachineoptimalisatie. Je analyseert websites van opdrachtgevers en adviseert hen over mogelijke verbeteringen. Daarbij focus je vooral op content die ontwikkeld moet worden om beter in de informatiebehoefte van klanten te voorzien en de online vindbaarheid te verbeteren. Hiervoor creëer je een content strategie en bepaal je de beste manier om deze content te presenteren. Waar mogelijk ontwikkel je zelf content en schrijf je teksten. Hierbij werk je nauw samen met designers en andere performance specialisten. Je denkt mee over verbetering van de Performics dienstverlening en springt in de kansen van braakliggend terrein.

 

JIJ

Een communicatief sterke, creatieve online marketeer met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt een achtergrond in de journalistiek of in communicatie, je hebt ervaring met het schrijven van teksten en je hebt oog voor beeld. Het beheren van een (eigen) blog is een pre. Daarnaast heb je basiskennis van websitetechnieken als html en CSS. Je werkt gestructureerd en je vindt het leuk om met anderen te werken aan klantgerichte oplossingen en producten. Je switcht zonder problemen tussen het Nederlands en het Engels en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

WIJ

Performics is één van de toonaangevende online performance bureaus in de wereld, met vestigingen in 40 markten en ruim 1.000 specialisten in zoekmachinemarketing, social media, RTB, affiliate marketing, web analytics en conversieoptimalisatie. In Amerika staat Performics al drie jaar achtereen in de Top 100 workplaces to work en dit jaar is Performics voor de tweede keer uitgeroepen tot best search agency tijdens de European search awards.

 

Performics bestaat inmiddels drie jaar in Nederland en is integraal onderdeel van mediabureau ZenithOptimedia (Publicis Groupe). Met een hard groeiend team digitale specialisten werken wij voor grote internationale en nationale merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Microsoft, Twitter, Hyundai, Mercedes, Puma, Ziggo en TNT. ZenithOptimedia/ Performics is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.

 

WIJ BIEDEN

Performics is een klein team van 9 mensen waar je veel vrijheid krijgt. Bedrijf breed zijn er meer dan voldoende sparringpartners. Je werkt voor A-merken, je krijgt volop de ruimte om te ontwikkelen door middel van kennissessies en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Ben jij de communicatieve creatieve tekstschrijver met kennis van SEO die we zoeken?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Director) o.v.v. vacature SEO Consultant.

De werving- en selectieprocedure wordt door ZenithOptimedia ondersteunt.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl of www.performics.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl

www.performics.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie