[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Research Manager
24-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 9225 | Tags:

 

ZenithOptimedia is op zoek naar een fulltime

 

Research Manager

 

rapporteert aan Research Director

 

DE BAAN

Als Research Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het gehele onderzoekstraject. Dit bestaat uit het schrijven van het onderzoeksvoorstel, het opstellen van de vragenlijst, het contact met de veldwerkbureaus, de data analyse, de rapportage en tenslotte de presentatie aan de klant.

 

JIJ

Een analytisch sterke, communicatief- en cijfervaardige, nieuwsgierige onderzoeker die affiniteit heeft met media en communicatie. Je beschikt over flair en adviesvaardigheden, daarnaast ben je klant- en resultaatgericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

En:

  • 2 tot 3 jaar werkervaring in een (communicatie-)onderzoekomgeving
  • Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift
  • Gedegen ervaring met SPSS
  • Goede kennis van MS Office pakketten

 

DE AFDELING

De Live ROI Researchunit is gespecialiseerd in communicatieonderzoek. Het brede werkveld bestrijkt zowel doelgroep profielen, het (pre-)testen van reclame-uitingen, positioneringonderzoek en strategische concurrentieanalyses. Communicatie-effect onderzoek beslaat het grootste gedeelte van onze dienstverlening: van specifieke campagne-effectmetingen tot continue trackingonderzoeken. Het team bestaat uit 6 personen.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Manager) o.v.v. vacaturenummer 14/004.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met
Nienke via 020 – 406 14 98.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl