Vakantielezen.nl: op vakantie met de beste e-books
02-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3446 | Tags:

 

Binnenkort begint voor een deel van Nederland de zomervakantie. Tijd voor ontspanningen voor veel mensen is het ook een goede gelegenheid om weer eens een boek ter hand te nemen. Volgens een recent onderzoek naar het leesgedrag van Nederlandse reizigers lezen we tijdens de vakantie gemiddeld een tot twee boeken per week, en dan het liefst een thriller of roman. In datzelfde onderzoek werd ook vastgesteld dat ruim een derde van de vakantiegangers reeds is overgestapt naar digitaal lezen. Neem jij nog ouderwets een enorme koffer vol boeken mee, of ga jij deze zomer met een e-reader of tablet op vakantie?

 

Of het nu vanuit je luie strandstoel is, in een berghut of gewoon thuis: je hoeft niet op de postbode te wachten of rekening te houden met openingstijden van winkels om een e-book te kopen. Met een druk op de knop haal je al je favoriete boeken op je digitale boekenplank.

 

Met digitale boeken bespaar je bovendien extra bagagekosten en heb je je bibliotheek altijd bij de hand. Maar ja, welke boeken neem je dan mee? Het aanbod is zo overweldigend dat je vaak verdwaalt in de webshops en het uiteindelijk opgeeft. Herkenbaar?

 

Een elftal uitgeverijen heeft hier iets slims op bedacht en een zomerse selectie van de 40 beste bestsellers van het moment voor je gemaakt. Niet alleen is er voor ieder wat wils maar deze e‐books zijn ook tijdelijk flink in prijs verlaagd (tot wel 56% korting). Scheelt een hoop kostbare bagagekilo's!

 

In deze e-bookactie getiteld Vakantielezen worden in juli de nieuwste titels van Karin Slaughter, Jonas Jonasson, David Baldacci, Nele Neuhaus, Tom Egbers en nog 15 andere bestsellers aangeboden. Wie een actietitel wil bestellen kan via de website www.vakantielezen.nl zijn favoriete online boekenwinkel kiezen en daar het e-book kopen.

 

In augustus volgen 20 nieuwe bestsellers van onder meer Anna Enquist, Robert Harris, Elizabeth George, Suzanne Vermeer en Jan Siebelink die gedurende één maand voor € 7,99 worden aangeboden.

 

 

www.vakantielezen.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie